11.07.2022
E frumoasa foc, dar considera ca aceasta trasatura i-a adus si probleme. Marturisirile unui model: ”Oamenii nu te iau in serios!”

Lindsey Pelas, o tanara in varsta de 31 de ani, care lucreaza ca model, a marturisit ca s-a plictisit sa fie judecata doar pentru felul in care arata. ”Oamenii nu te iau in serios atunci cand esti frumoasa.”, spune ea, potrivit Daily Star, marturisind ca isi doreste sa schimbe aceste idei gresite ce se propaga de ani de zile.

Lindsey Pelas, model si actrita la Hollywood, se mandreste cu o comunitate de 8,6 milioane de persoane pe Instagram. Imaginile pe care le posteaza pe retelele sociale sunt apreciate de fani, care sunt cuceriti de frumusetea ei, insa tanara a marturisit i se pare ca de multe ori este judecata de oameni pentru felul in care arata.

Intreaga Generatia Z a sarbatorit majoratul alaturi de Iuliana Beregoi! Vezi cum a aratat cel mai asteptat concert al verii, dar si invitatii speciali alaturi de care indragita artista a cantat pe scena - VIDEO

Mai exact, intr-un interviu pentru revista Fabulous, ea a marturisit ca multi dintre oameni o judeca pentru faptul ca arata bine si nu o iau in serios.

”Au fost multe momente in viata mea cand a trebuit sa dovedesc ca sunt desteapta, ca sunt si mai talentata, nu doar frumoasa. Simt asta in fiecare zi, la fiecare interactiune.”, a spus ea, potrivit Daily Star.

Tanara in varsta de 31 de ani, care este originara din Louisiana, Statele Unite ale Americii, a marturisit ca a ajuns sa aiba succes prin propriile forte.

Sesiunile foto nu mereu decurg asa cum ne dorim! Diana Rimis a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini hazlii: „Tot din viata...” - FOTO

”Am fost intrebata de multe ori cu ce se ocupa tatal sau sotul meu. Multi isi imagineaza ca am in spate un barbat care se ocupa de mine.”, a mai spus ea.

De asemenea, tanara isi doreste sa combata aceste conceptii gresite despre modele si, totodata, ea invinovateste filmele si emisiunile TV pentru ca fac ca fetele dragute sa para superficiale.

”Multi oameni ar fi suprinsi sa afle ca multe dintre cele mai cunoscute modele din lume sunt amabile, se implica in activitati caritabile, sunt inteligente, fac eforturi pentru a schimba comunitatile in care traiesc.”, a mai spus ea.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie