21.12.2023
A rupt tacerea! Killa Fonic a vorbit despre despartirea de Irina Rimes: „ Relatia s-a terminat in...”

Killa Fonic nu s-a mai abtinut si a vorbit despre despartirea de Irina Rimes, chiar pe scena. Iata ce a spus despre celebra artista!

​Killa Fonic este unul dintre cei mai cunoscuti si talentati artisti de trap din Romania. Acesta se bucura de admiratia publicului larg atat datorita aparitiilor sale extravagante, cat si gratie melodiilor cu care a reusit sa cucereasca generatia Z. 

Trapperul a format un cuplu cu celebra Irina Rimes, alaturi de care a lansat mai multe melodii in anul 2017. Dupa despartire, fanii au avut un val de reactii si au ramas cu multe intrebari, deoarece artistii nu au dezvaluit motivul pentru care s-a produs separarea.

Mai mult decat atat, la un moment dat, amandoi au aparut pe scena tinand in mana baloane rosii. Acest lucru i-a intrigat si mai mult pe fani, care au crezut ca e un semn de impacare. Astfel, la aproape toate concertele lui Killa Fonic, fanii apareau in public cu simbolul pe care artistul il crease alaturi de Irina Rimes.

Natalia Gordienko debuteaza in cinematografie! Primele imagini de pe platoul de filmare - FOTO/VIDEO

Ce a spus Killa Fonic despre Irina Rimes, la sase ani de la despartire

Recent, Killa Fonic a sustinut un concert intr-un club din Bucuresti. In mijlocul prestatiei, artistul a observat ca cineva tine in mana un balon rosu si a rabufnit:

„N-am niciun balon, Irina este maritata(...). Am zis asta la doua concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricat de beti am fi, ca intelegeti, da? Relatia aia s-a terminat in 2017, a fost atunci, acum suntem in alt an”, a spus Killa Fonic, in cadrul concertului.

Mai mult decat atat, artistul a cerut balonul din public si l-a spart in fata tuturor:

„Balonul ala l-ai primit cadou sau ceva? Il iubesti, tii la el, ai dori sa il pastrezi? As dori sa il aduci aici pe scena ca sa pot sa il sparg, cum am facut si in alte concerte”, a mai spus cantaretul, pe scena.

Selena Gomez, asa cum nu ai mai vazut-o. Cum a fost fotografiata vedeta in timp ce facea cumparaturile pentru sarbatori - FOTO

Articole din aceeasi categorie