21.12.2023
O profesoara de 23 de ani, criticata dupa ce a adoptat doua adolescente: „E cea mai buna decizie din viata mea” - FOTO

Drew si Tasia Taylor sunt un tanar cuplu casatorit. Desi au doar 20 si putin de ani, au decis sa adopte doua adolescente, dar dupa ce au facut publica aceasta miscare, multi internauti i-au criticat, spunandu-le ca sunt prea tineri pentru a fi parinti.

Tasia, care lucreaza ca profesoara, nu s-a gandit nicio clipa la varsta ei atunci cand a luat hotararea de a da o sansa la o viata mai buna pentru doua fete adolescente.

Casatoriti de doi ani si jumatate, Tasia si Drew le-au adoptat pe Tamiray (15 ani) si Rory (13 ani), in decembrie anul trecut. Tanara mama spune ca aceasta a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat vreodata, iar ideea ca va creste fetele pana acestea vor implini 18 ani si vor merge la facultate o face fericita.

Clipul vizionat de peste 11 milioane de ori a adunat o multime de comentarii, oamenii impartindu-se in doua tabere.

A rupt tacerea! Killa Fonic a vorbit despre despartirea de Irina Rimes: „ Relatia s-a terminat in...”

„Nu stiu de ce creierul meu nu poate procesa asta. Sunteti atat de tineri. E ciudat sa va vad cu adolescente"; „Sigur aveti mai multi bani decat multi dintre noi, altfel nu stiu cum sa puteti permite sa cresteti doua adolescente", au fost cateva dintre comentariile celor care nu le-au apreciat felul in care Drew si Tasia au ales sa-si construiasca o familie.

„Am avut un job inca de la 16 ani si am muncit pe tot parcursul facultatii. Am lucrat din rasputeri sa ajungem aici si avem mai multe diplome de licenta", a replicat Tasia. De asemenea, „i-a tras de urechi” pe urmaritori pentru cuvintele neplacute, spunandu-le ca au ranit-o si ca ceea ce fac ei se numeste cyberbullying.

Selena Gomez, asa cum nu ai mai vazut-o. Cum a fost fotografiata vedeta in timp ce facea cumparaturile pentru sarbatori - FOTO

„E un gest atat de frumos, mai ales ca adolescentii tind a fi ignorati in sistemul de adoptii"; „E o miscare geniala si atat de utila in aceasta lume"; „Suna atat de distractiv pentru ambele parti"; „Acesti copii sunt norocosi sa va aiba” - au fost comentarii din partea internautilor care au luat apararea tinerilor si i-au felicitat pentru gestul facut.

Articole din aceeasi categorie