02.05.2021
Andrei Porubin si sotia lui au aflat ca vor deveni parinti, in a 5-a luna de sarcina: „Ne gandeam sa infiem pe cineva, dar nu ne hotarasem.”

Jurnalistul, prezentatorul si actorul Andrei Porubin a vorbit in interviul #faraprotocol al lui Dorin Galben despre casnicia care dureaza mai bine de 35 de ani, despre cei doi copii cu diferenta de varsta de 15 ani, activitatea in televiziune, la radio, dar si participarea la diferite evenimente.

Andrei Porubin si sotia lui au avut parte de surpriza vietii atunci cand au aflat ca, la 15 ani dupa ce au dat nastere primului copil si vestea ca nu mai pot avea alti copii, este din nou insarcinata. 

Eveniment dublu pentru Dorin Galben si iubita lui: „Violeta Scrisu si-a cumparat masina la care visa de ani buni.” Iata care este celalalt motiv de fericire

„A fost mare surpriza. Sotia mea a aflat ca e gravida la a 5-a luna fiind. Se pregatea de operatie, sa mearga la Moscova, sa mearga sa se trateze... Medicii nostri spuneau ca are nu stiu ce pe acolo, trebuie taiat, operatie, chestii...”, povesteste jurnalistul.

Acesta spune ca intentionau deja sa mai adopte un copil, insa pentru ca era o decizie importanta, au amanat sa o ia: „Ne gandeam sa infiem pe cineva, dar nu ne hotarasem, pentru ca era un pas foarte responsabil. Eu aveam 41 si Ala avea 40 de ani.”

Despre momentul in care au aflat fericita veste, Andrei Porubin vorbeste cu mare entuziasm: „Intr-o dimineata, luni era, eu ma grabeam sa merg la dublaj la televiziune, ea se pregatea sa mearga la medic, iarasi la control si eu ii zic: „Mama, unde te duci tu? Tu cred ca esti gravida”, in gluma, dar ea zice ca: „Aha, de unde? De la Sfantul Duh? Porubin, tu stii foarte bine ce probleme am eu si hai sa nu vorbim acum. Ma duc, ca nu ma simt bine. Eu m-am dus la dublaj, ea s-a dus la medic si doctorita care i-a spus ca e bolnava, ca are mioma, fibroma, nu stiu ce si trebuie sa mearga la Moscova la operatie, lipsea in ziua aia. Slava Domnului ca lipsea, pentru ca s-a dus la alt medic sa-si faca radiografie. 

Acela, crezand ca ea e la curent, ii spune: „La dumneavoastra totul e in ordine, graviditatea decurge normal.” si ea zice „Care graviditate?”.

„- Cum care? Sunteti gravida! Sunteti maritata? Aveti sot? Pai sunteti gravida.

- Cum gravida? Eu am mioma.

- Aha, frumoasa mioma... cu nas si cu cu ochi, si cu urechi.”

„A fost atat de socata, incat ea a facut isterica. M-a sunat, eu eram la dublaj si eram intr-o pauza, si ea plangea... Cica „eu sunt gravida”:”, povesteste jurnalistul despre momentul in care a aflat ca va deveni tata pentru a doua oara.

Priveste interviul in intregime, pentru a afla mai multe detalii despre viata personala si profesionala a jurnalistului, actorului si prezentatorului, Andrei Porubin.

Vezi si: Nata Albot, INDIGNATA la culme! „N-am aer. Tocmai am aflat cum poti sa frangi un suflet tanar, rebel si liber de femeie, sa o supui psiho-emotional, sa-i exploatezi nemilos corpul ca sa-ti faca toti copiii cu care o lasi insarcinata”. Cu ce nu e de acord jurnalista

Sursa foto: Google

Articole din aceeasi categorie