29.04.2021
Nata Albot, INDIGNATA la culme! „N-am aer. Tocmai am aflat cum poti sa frangi un suflet tanar, rebel si liber de femeie, sa o supui psiho-emotional, sa-i exploatezi nemilos corpul ca sa-ti faca toti copiii cu care o lasi insarcinata”. Cu ce nu e de acord jurnalista

Pe pagina sa de Facebook, Nata Albot s-a aratat afectata de comportamentul lui Teodor Cirnat, care a manifestat lipsa de respect fata de sotia sa cu care are 7 copii, intr-un interviu oferit de acesta. 

„Tocmai am aflat cum poti sa frangi un suflet tanar, rebel si liber de femeie, sa o supui psiho-emotional, sa-i exploatezi nemilos corpul ca sa-ti faca toti copiii cu care o lasi insarcinata si apoi, cand ea incearca de vreo 3 ori sa divorteze si sa scape de tine, sa o mai lasi gravida de cateva ori, ca sa spui cu toata mandria ca tu nu te-ai schimbat deloc, dar iata sotia s-a schimbat mult spre bine dupa al 4-lea copil, a prins la minte, s-a calmat, nu mai vrea sa fie rebela (adica sa divorteze ) si ca majoritarea copiilor au un mare avantaj, iti seamana anume tie, tatalui, care esti capul familiei si toate deciziile finale iti apartin.” a scris jurnalista pe social media.

„Iar nevasta trebuie sa fie frumoasa, mama si gospodina, banuiesc cu zero independenta financiara, ca nu cumva sa o mai bata gandul sa-si ia toti copii ca sa scape de tine. Cum sa scape, daca tu esti jurist si poate mai in gluma ii reamintesti, din cand in cand, sa nu se puna cu tine cand aveti iata curand 8 copii de impartit.

Totul e din viata, a unui nene narcisist, misogin si tiran psiho-emotional, din interviul lui Dorin Galben cu Teo Carnat.”, a mai adaugat Nata, referitor la comportamentul avocatului. 

Jurnalista considera ca in societatea noastra trebuie mai mult sa se vorbeasca cu copiii si sa li se explice egalitatea si respectul intre oameni: „Poti sa faci cate vrei campanii despre egalitate si respect intre oameni, dar atata timp cat o droaie de oameni cresc pe langa un asemenea personaj si preiau modelul lui de gandire si comportament, parca am simtit ca restul parintilor trebuie si mai mult sa comunice cu copiii lor despre ce e bine si ce e rau.”

„Adulterul este unica cauza pentru care Dumnezeu permite divortul!” Insarcinata cu al 8-lea copil, Marina Carnat vorbeste despre infidelitate si relatia cu sotul ei, avocatul Teodor Carnat

Si pe pagina sa de Instagram Nata a postat o serie de instastories in care vorbeste despre Teodor Carnat ca fiind un abuzator. 

Recent, Teodor Carnat a fost la un interviu cu Dorin Galben, in care a vorbit despre familia sa si despre relatia cu sotia. 

Tragedia nestiuta a lui Teodor Carnat: "Atunci cand l-am ingropat i-am spus: cati frati si surori o sa-mi dea Dumnezeu pe toti o sa-i nasc, ca sa te pomeneasca pe tine" - VIDEO

Articole din aceeasi categorie