17.12.2022
Andreea Bostanica, detalii nestiute despre divortul parintilor! E cel mai delicat subiect din viata ei: „Nu am avut mereu ce mi-am dorit”

Andreea Bostanica si-a deschis sufletul si a vorbit despre divortul parintilor ei.

Andreea Bostanica, una dintre cele mai cunoscute persoane din mediul online, a vorbit pentru prima data despre divortul parintilor. Tanara a cunoscut succesul pe platforma de social media TikTok, unde a fost supranumita si „Regina TikTok-ului”.

Andreea Bostanica, despre divortul parintilor
Andreea Bostanica a decis sa vorbeasca despre cel mai delicat subiect din viata sa, si anume divortul parintilor. Aceasta a marturisit ca nu a fost un copil rasfatat, insa parintii au continuat sa ii indeplineasca toate poftele, cu toate ca mama si tatal sau s-au separat cu multi ani in urma.

Dupa despartirea parintilor ei, tanara, alaturi de fratele ei, au ramas in grija mamei. Desi are o relatie speciala cu tatal sau, Andreea Bostanica petrece mult mai mult timp cu mama sa. Cele doua posteaza filmulete impreuna pe pagina de TikTok, iar de curand mama sa si-a deschis o pagina proprie unde incarca filmulete singura.

O noua premiera! Dara a lansat piesa „O fata fara nume”. Vezi cat de bine suna melodia si versurile care au fost scrise de interpreta - VIDEO

„ Nu pot sa spun ca am fost o fata rasfatata, tinand cont ca parintii mei au divortat cand eu aveam 7- 8 ani. Am locuit doar cu mama mea si cu fratele meu. Nu pot sa spun ca am fost un copil rasfatat. Chiar nu am fost un copil rasfatat”, a spus Andreea Bostanica, intr-o emisiune TV.

Andreea Bostanica, despre copilarie

Cu toate ca acum pare ca are tot ceea ce isi doreste, lucrurile au fost diferite in trecut. Desi mama sa a incercat sa ii ofere tot ce si-a dorit si a fost un sprijin emotional pentru ea si fratele ei, copilaria a fost destul de grea, in absenta unei prezente paterne.

„Nu am avut mereu ce mi-am dorit, dar mama a avut grija de noi, mereu ne-a dat tot necesarul pe care ni l-am dorit. Ne-a sustinut intotdeauna. Nu am fost un copil care sa aiba mereu toate poftele si tot. Dar da, am fost fericita si am avut o copilarie frumoasa.”, a mai adaugat tanara.

Andreea Bostanica, relatia cu tatal ei

Cu toate ca parintii ei s-au despartit, Andreea Bostanica a pastrat relatia cu tatal ei. Totusi, prezenta lui s-a simtit, intrucat tanara a ramas in grija mamei sale si isi vedea tatal destul de rar.

Cum arata in 2022 Rachel Miner, fosta sotie a lui Macaulay Culkin. Amandoi erau minori cand s-au casatorit - FOTO

„Am si tata, vorbesc cu el, ma suna, ma felicita, vorbim saptamanal, ne mai sunam, dar este o relatie mai… Nu este rece, eu il iubesc foarte mult pe tata, si el pe mine, dar cum parintii mei sunt divortati de multi ani deja, normal ca eu sunt mult mai atasata de mama.”, a marturisit tanara.

Lipsa unei figuri paterne s-a simtit in viata Andreei Bostanica, mai ales in momentele in care vedea colege care isi asteptau ambii parinti si isi dorea sa fie in locul lor. La adresa mamei sale, tanara are doar cuvinte de lauda spunand ca a fost un sprijin enorm si a ajutat-o sa treaca peste orice moment dificil cu care s-a confruntat.

„Sincer, cand eram mica, le vedeam pe toate prietenele mele cu tati si cu mame si voiam sa fiu si eu ca ele, dar n-am simtit lipsa asta, pentru ca mama a compensat cu dragostea ei. Tata cu mama sunt in relatii foarte bune, vorbesc la telefon, despre noi, despre mine, despre fratele meu. E o relatie OK, doar ca asta a fost, s-a intamplat si traiesc cu asta.”, a povestit Andreea Bostanica.

Articole din aceeasi categorie