17.09.2022
Andreea Balan cere custodia exclusiva a fetitelor ei. Acuzatii grave la adresa fostului sot: „Nu e prima data cand vine beat sa le ia”

Lucrurile dintre Andreea Balan si actorul George Burcea, fostul ei sot, nu par a se fi linistit nici acum, la doi ani de la despartire. Acestia sunt legati in continuare de fiicele lor, Ella si Clara, care locuiesc si stau cea mai mare parte din timp cu mama lor, insa vizitele tatalui la domiciliul artistei sunt de multe ori prilej de cearta. Asa s-a intamplat si recent, cand un episod care nu i-a convenit Andreei a determinat-o sa spuna public ca va cere custodia exclusiva a copiilor.

Desi de multe ori a declarat ca nu-i place sa-si spele rufele in public, Andreea Balan a rabufnit seara trecuta. Jumatatea blonda a trupei Andre a scris un mesaj uluitor pe InstaStory, in care-l acuza pe fostul sot ca a venit in stare de ebrietate sa-si ia fetitele si ca a aratat un comportament care le-ar fi traumatizat pe acestea.

Nina Cretu - dezvaluiri neasteptate despre relatia sa cu Renato Usatii. Afla cum s-au cunoscut cei doi indragostiti: „Am crezut ca e o gluma de la inceput...” - FOTO

„Acum 15 minute am pregatit fetitele pentru vizita tatalui. Ele si-au ales hainutele, asa cum o fac in fiecare zi pentru gradi. Tatal lor a intrat pe poarta (desi are notificare sa nu intre in curte, deoarece a jignit-o pe mama in nenumarate randuri) si a inceput sa tipe repetitiv, ca sunt imbracate oribil. Nu e prima data cand vine beat sa le ia si le traumatizeaza spunandu-le lucruri urate (mai ales despre mine). 

„S-a intamplat o minune!” Katy Black si-a asumat un risc mare direct pe masa de operatie si a nascut pe cale naturala: „A fost cea mai usoara si frumoasa nastere a mea” - VIDEO

Timp de doi ani a mintit in toate declaratiile sale, iar eu am tacut din respect pentru fetite. Vad ca nu inceteaza cu ura si nu se amelioreaza nimic. Eu voi lupta in continuare pentru custodie exclusiva si pentru binele lor! Fericirea Ellei si a Clarei este tot ceea ce conteaza pentru mine”, a scris Andreea Balan in dreptul unei imagini cu mezina Clara.

Articole din aceeasi categorie