14.03.2024
Andra si Irina Rimes, duet memorabil! Ce piesa au cantat cele doua artiste la Sala Palatului din Bucuresti: „Miere pentru suflet! Cat de frumos” - FOTO/VIDEO

Irina Rimes si-a poftit fanii in „sufrageria” ei de la Sala Palatului! Artista a oferit un show grandios alaturi de invitati ca Andra, Dan Balan, Tudor Chirila, Mircea Baniciu, Damian Draghici sau Dora Gaitanovici si Vlad Musta, doi dintre finalistii ei de la Vocea Romaniei.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale serii a fost duetul dintre Andra si Irina Rimes. Cele doua au cantat piesa Andrei „Sunt puternica”, ale carei versuri sunt scrise chiar de antrenoarea de la Vocea Romaniei. Melodia a fost lansata in urma cu 7 ani si are peste 4,4 milioane de vizualizari pe Youtube.

Andra a postat tot momentul pe contul de Instagram, spre incantarea celor peste 2,7 milioane de fani care o urmaresc.

„Mereu am emotii cand cant pe scena de la Sala Palatului”, a scris artista pe contul de socializare.

Vezi clipul cu interpretarea celor doua artiste mai jos:

Kapushon si Sanda Onica s-au despartit? Ce marturisiri a facut interpretul - VIDEO

Andra nu a primit aprecieri doar pentru interpretarea impecabila, ci si pentru tinuta aleasa. Artista a facut furori intr-un deux-piece negru, format din sacou cu aplicatii de strasuri si pantaloni scurti, dar si o cravata cu paiete.

„Tinuta este wow! Esti foarte speciala!”, „Sunteti minunate!”, „Ce dar frumos aveti! Sunteti binecuvantate!”, „Ce faina este tinuta”, „Doua voci superbe!”, „Doamne ce superb ! E o melodie de neuitat!”, „Miere pentru suflet! Cat de frumos!”, „Sublimul exista! Andra este dovada! Felicitari Irina! Ai scris o piesa superba si esti, incontestabil, talentata!”, au transmis unii dintre utilizatorii de social media.

Dan Balan, invitatul surpriza la concertul Irinei Rimes de la Sala Palatului

La concertul „Sufrageria Irinei”, care a avut loc in 13 martie, Dan Balan a cantat la chitara alaturi de Irina Rimes.

Iubita lui Marseli Mizerniuc, criticata din nou! Nicolina Bucataru: „Mi s-a facut scarba cand am citit asta” - FOTO/VIDEO

Cei doi artisti din Republica Moldova au colaborat impreuna pentru a lansa continuarea piesei „Oriunde ai fi”.

Articole din aceeasi categorie