12.02.2024
Andra Maruta, replica pentru criticii care ii reproseaza ca s-a ingrasat

Andra Maruta le-a raspuns criticilor care o acuza ca a acumulat kilograme in plus in ultima perioada.

Andra Maruta a surprins cu o reactie imprevizibila, in urma criticilor recente privind cresterea in greutate. Vedeta este foarte activa in mediul online si se bucura de o comunitate stransa de fani. Cu toate acestea, unii internauti i-au reprosat artistei ca a acumultat cateva kilograme in plus.

Cum a reactionat Andra dupa ce a fost acuzata ca s-a ingrasat

Recent, Andra Maruta a fost subiectul unor critici din partea internautilor, care au observat o crestere in greutate si au comentat despre aspectul ei fizic. Cu toate acestea, sotia cunoscutului prezentator de la PRO TV a ales sa ignore comentariile negative venite din spatiul virtual. Jurata emisiunii „Romanii au talent” a afirmat ca se simte confortabil cu propria persoana, renuntand la presiunea de a mentine o greutate anume.

„M-am chinuit anul trecut sa slabesc, acum nu ma mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumata, sunt o grasuta frumoasa”, a declarat Andra Maruta, in cadrul emisiunii „Romanii au talent”, sezonul 14.

Surprize prin care spui cel mai sincer „Te iubesc”! 10 idei geniale de cadouri pentru Ziua Indragostitilor, atat pentru femei, cat si pentru barbati

Cunoscuta artista a decis sa nu mai urmeze regimuri alimentare stricte sau sa aspire la o forma fizica ideala. Andra se simte multumita de aspectul sau actual, iar in prezent, sotia lui Catalin Maruta se straduieste sa evite stresul autoimpus de a corespunde standardelor. La un anumit moment, artista a recunoscut ca, pe durata pandemiei, s-a confruntat cu o crestere in greutate, ca urmare a consumului excesiv de mancare.

„Eu in pandemie am mancat foarte mult. Cumva, am simtit ca e meritul meu, dupa 20 de ani de cariera, sa mananc ce vreau eu, fara niciun fel de restrictie. Kilogramele s-au tot adunat, am facut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simtit sa fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,5 de fapt. Sper sa fie tot in scadere si sa ajung la kilogramele dorite”, a spus Andra in urma cu ceva timp, potrivit Libertatea.

Andra este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. In 2018, in sezonul opt, a fost antrenoare la „Vocea Romaniei”, alaturi de Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila, pana cand a ales sa paraseasca show-ul, un an mai tarziu, si a fost inlocuita de catre Horia Brenciu, care plecase si el din emisiune in 2014.

Diana Brescan a rupt logodna? Indiciul care a dat-o de gol - FOTO

De ce a plecat artista de la Vocea Romaniei

Andra a vorbit in podcastul „Fain & Simplu” gazduit de Mihai Morar despre emisiunea „Vocea Romaniei” si rivalitatea dintre antrenori, lucru care nu a fost deloc pe placul ei.

„Producatorii mi-au promis ca n-o sa fie pe cearta si ca o sa fie ca afara, cand nu se schimba respectul dintre antrenori. Sigur ca ma zbat sa-l am pe ala la mine in echipa, dar nu cu mici cutite aruncate spre un alt antrenor, pentru ca, practic, asta se intampla. Eu trebuia sa fiu rea, ca asta era show-ul. Intri intr-un joc care nu-ti face placere si m-am lovit, efectiv, de o competitie intre antrenori, cine sa spuna nu stiu ce, care sa-l atace pe celalalt, iar eu nu pot sa zic ca sunt genul ala de om care nu face fata. Nu zic ca nu fac fata, fac, pot sa raspund provocarilor de genul, dar nu vreau sa traiesc astfel de momente. Daca viata mea eu mi-am ales-o sa fie pe pace si pe bucurii, de ce sa aleg?”, a povestit artista.

Articole din aceeasi categorie