28.12.2021
O va intoarce cu orice pret! Kanye West a cumparat o casa de 4,5 milioane de dolari, pentru a fi mai aproape de Kim

Daca ai crezut ca Kanye este gata sa renunte atat de repede, atunci te-ai inselat profund. Dupa ce Kim i-a cerut divortul si a inceput sa fie impreuna cu Pete Davidson, rapperul a decis sa-si intoarca iubita prin toate mijloacele posibile. 

La inceput, Kanye a rugat-o pe Kim sa o ia de la capat, in timpul unui spectacol la „Memorial Coliseum” din Los Angeles. Acum, rapperul a decis sa cumpere o casa in Hidden Hills, care l-a costat 4,5 milioane de dolari, chiar vizavi e conacul lui Kim. 

Casa are cinci dormitoare, o piscina si chiar un grajd! Desigur ca, locuinta este mult mai modesta decat cea a lui Kim. Si ea, daca sa ne amintim, i-a platit rapperului 20 de milioane de dolari cand au impartit averea. 

Colindul - o traditie veche, dar foarte frumoasa! Baietii din Ansamblul „Codrenii” nu uita de obiceiuri si au colindat intreg platoul emisiunii „O Seara Perfecta” - VIDEO

Recent, a devenit cunoscut faptul ca Kim a depus o cerere oficiala de divort in instanta. Vedeta le cere autoritatilor sa inceteze imediat casnicia lor, lasand problemele custodiei copiilor si impartirea proprietatii pentru viitor.

Articole din aceeasi categorie