08.02.2023
Anatolie Melnic, cu ochii in lacrimi pe Instagram! Vezi ce l-a sensibilizat: „Este o problema la multi doctori de la noi din tara...” - VIDEO

Prezentatorul ProTV, Anatolie Melnic a aparut cu ochii in lacrimi, in stories pe pagina sa de Instagram, unde a povestit despre cazul barbatului nevazator, ghidat si ajutat de fiul sau.

Anatolie Melnic, sau cum ii mai spun internautii: „Omul Faptelor Bune”, obisnuieste sa faca acte de caritate, insa de data aceasta totul a luat o intorsatura care l-a sensibilizat.

Marius este baiatul care la o varsta frageda si-a asumat responsabilitatile unui om matur, el are grija de tatal sau care a ramas nevazator la 16 ani. 

Razboiul n-a oprit-o! Olga Tapordei a fost la Odesa. Ce a povestit despre experienta pe care a trait-o recent in Ucraina: „Nu este Odesa aceea de altadata pe care ne-am obisnuit sa o vedem” - VIDEO

In primul story pe Instagram, Anatolie i-a invitat pe Marius cu tatal sau la un control general. Toate consultatiile au durat trei ore. „Nici n-am stiut ca este atata lume care sta in rand la spital cu problemele de ochi.” a mentionat prezentatorul.

Verdictul medicilor l-a lasat perplex pe Melnic.

Iubirea de mama nu are limite: o femeie din Siria a nascut sub daramaturile lasate de cutremur si si-a protejat pruncul pana la ultima suflare

„Tot ce a fost astazi, a fost ca un meci de fotbal, joci acasa sap trebuie sa joci in deplasare, iar meciul de astazi l-am pierdut. Mai greu este cum sa-i explici asta, cum sa-i spui asta..” a spus prezentatorul.

Anatolie a tinut sa le povesteasca de sine statator rezultatele primite la consultatie: „Rezultatele primite aici o sa le trimitem la alta clinica in Germania. Situatia la moment el mi-a spus ca nu e buna, nu e buna deloc.”

„Trebuie sa ramanem puternici si sa mergem inainte”, a spus tatal baiatului.

Melnic a mentionat de ce nu a vrut ca medicul sa-i ofere aceasta informatie: „Este o problema la multi doctori de la noi din tara. La jumatate de control el s-o ridicat si tare a spus: „Aici ii clar cu dansu, poti sa nu-l duci la toate aparatele, aici nu mai sunt sanse, gata dai pace, hai mai repede sa intre urmatorul” si asta a auzit tatal. Sunt momente importante cand trebuie sa stii cand sa spui si cum sa spui.”

Articole din aceeasi categorie