08.02.2023
Iubirea de mama nu are limite: o femeie din Siria a nascut sub daramaturile lasate de cutremur si si-a protejat pruncul pana la ultima suflare

O femeie insarcinata a nascut in timp ce era prinsa sub daramaturile cauzate de cutremurul din Siria. Momentul sfasietor a fost surprins intr-un video care circula pe retelele sociale.

Potrivit Dailymail, femeia ar fi murit la scurt timp dupa ce ar fi adus pe lume o fetita. Bebelusul a fost salvat de unul dintre ajutoarele aflate printre ruinele cauzate de cutremur. In clipul respectiv poate fi vazut un barbat care tine in maini un bebelus proaspat nascut, in timp ce altul ii arunca o patura pentru a-l acoperi pe copil.

Conform informatiilor relatate de publicatia britanica, copilul se afla acum in siguranta, in timp ce mama si restul familiei ar fi murit dupa ce au fost zdrobiti de cladirile prabusite in urma cutremurului.

Ba mai mult, potrivit comentariilor lasate de oameni la clipul respectiv, bebelusul s-ar fi nascut in una dintre zonele rurale ale orasului Aleppo, afectata sever de cutremurul din Siria si Turcia, de luni dimineata.

Articole din aceeasi categorie