13.12.2022
Natalia Gordienko - zi de nastere de neuitat! Vezi ce tematica deosebita a avut petrecerea interpretei, dar si ce vedete au fost invitate - FOTO/VIDEO

Acum cateva zile, Natalia Gordienko a implinit frumoasa varsta de 35 de ani.

Cu aceasta ocazie artista a decis sa-si sarbatoreasca aniversarea intr-un restaurant de lux din Chisinau.

La eveniment au fost prezenti cei mai apropiati prieteni ai interpretei, printre care Roman Burlaca, Gabriella Damir si Igor Sarbu.

Atat Natalia, cat si majoritatea invitatilor au purtat in cadrul petrecerii tinute asemanatoare celor pe care le au insotitoarele si insotitorii de bord, iar „Gordienko Airlines” a fost denumirea aniversarii.

Sunt la fel de frumoase ca mamele lor! Cum arata fiicele vedetelor din Rusia - FOTO

Sfantul Andrei - sarbatoare speciala pentru cei care poarta acest nume. Cine sunt vedetele de la noi care sarbatoresc astazi ziua onomastica - FOTO

Pe langa muzica aleasa si dispozitie buna, petrecerea s-a remarcat si datorita tortului deosebit pe care l-a avut Gordienko. Acesta a fost de culoare roz, la fel ca si rochia sa; a avut doua nivele; iar pe el a fost imprimata harta lumii.

„35! Vreau sa le multumesc foarte mult celor care ma sustin si inspira, oamenilor care sunt aproape de mine. Voi ma inaripati! Multumesc familiei mele, multumesc prietenilor.”, a scris artista in descrierea fotografiilor publicate pe Instagram.

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Christian.

Anastasia Fotachi - calatorie romantica la Praga alaturi de sotul sau! Vezi cum isi petrec timpul indragostitii - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie