13.12.2022
Imagini de colectie! Gabriella Damir, fotografie emotionanta alaturi de mama si soacra sa - FOTO

Recent, mama bloggeritei Gabriella Damir a revenit acasa din Italia, acolo unde este stabilita cu traiul de mai multi ani. Cu aceasta ocazie ea a decis sa organizeze o sedinta foto.

Pe pagina sa de Instagram, Ina Damir a publicat o fotografie in care apare alaturi de fiica sa cea mare, Gabriella, dar si mama lui Roman Burlaca, Ludmila.

Prima Dragoste - o Mica Sirena contemporana! Interpreta a aparut total diferita in noul sau videoclip: „Vroiam sa povestesc cumva si prin imagine adevarata istorie a piesei” - VIDEO

In imagine Gabrilla Damir este asezata pe un fotoliu, iar Ina si Ludmila stau in partile laterale.

Pentru sedinta foto, bloggerita, a ales sa poarte o rochie neagra mulata pe corp ce ii accentuiaza perfect burtica de graviduta. De asemenea si mama sa a a ales un look aproape identic format dintr-o rochie de culoare neagra si o pereche de botine in aceeasi nuanta. Totodata, soacra Gabriellei a optat in favoarea unei rochii bej, lunga.

Cele doua cuscre au si o fotografie comuna in care se imbratiseaza. Si pentru ca internautii au fost incantati de fotografiile vazute, acestea au adunat sute de aprecieri.

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea aceasta este una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Fiul lui Pavel Stratan a implinit 14 ani! Vezi cum Cleopatra si-a felicitat fratele: „Sunt foarte mandra de tine!” - FOTO

Articole din aceeasi categorie