24.02.2023
Anatol Mirzenco si Larisa Harea - in bucataria gusturilor! Vezi ce au gatit interpretii - VIDEO

Interpretii Anatol Mirzenco si Larisa Harea a fost invitatii emisiunii Gusturile se Discuta.

Anatol Mirzenco a marturisit care este meniul zilnic: „Daca mi-e foame, iau o conserva, prajesc doua oua si fac un ceai si asta-i.”

Interpretul a spus ce dieta are:„Vreau sa va spun o chestie, ca multi ma intreaba cum pana in prezent am tinut asa figura, zic: „Bai, eu am o dieta speciala, mananc o data la Paste si o data la Craciun si gata.” 

Anatol a spus ca ultima data a gatit: „Cand aveam vre-o 20 de ani, 25, am mai facut o salata atunci si acum am repetat.”

La doar 10 ani este deja Campioana Mondiala! Afla povestea Sofiei Gorincioi, fata care a obtinut succes la categoria dans contemporan cu elemente de acrobatie: „Ma ocup doar de 2 ani” - VIDEO

Rivala interpretului, Larisa Harea, a marturisit ca: „Maestrul este maiestru in toate.”

„Eu in viata mea dulciuri nu mananc, dar am fost in Italia si am mancat 15/20 de kilograme de dulciuri. Dar, sfatul meu in privinta, cea mai buna mancare este cand dimineata te-ai sculat, ai baut un ceai, ai asteptat pana seara ca el sa stea si dupa mai mananci si tu ceva si faci asta peste o zi.”, a adaugat Mirzenco la reteta unei siluete perfecte.

Anatolie a fost invitat in America, dar recunoaste ca are o frica si posibil va refuza invitatia: „Ma tem sa zbor. Atata apa si ai de zburat 18 ore.”

Articole din aceeasi categorie