01.05.2023
Fiica Doinei Sulac a implinit 18 ani! Vezi cum arata acum Nicoleta si ce mesaj de felicitare i-a scris mama ei - FOTO

Doina Sulac are o fiica care a implinit astazi 18 ani, plina de fericire, interpreta i-a scris un mesaj emotionant pe Facebook, iar internautii i-au lasat zeci de felicitari.

„Fiica mea, Nicoleta Sulac, a implinit varsta majoratului! Mama te iubeste foarte mult si iti ureaza succese mari pe taramul muzicii, esti mandria mea! Esti totul pentru mine, la multi ani!”, a scris Doina pe pagina sa de Facebook.

Peste 270 de internauti i-au apreciat postarea, iar peste 70 le-au lasat mesaje de felicitare: „La multi ani fericiti Nicoleta!”/„Nicoleta, bafta in toate sanatate si fericire!”/„Sa fie mereu fericita si iubita!”, etc.

„A fost ziua cea mare!” Marcela Paladi, tot mai aproape sa mearga pe propriile picioare. Vezi ce mesaj emotionant a publicat aceasta - FOTO/VIDEO

Luciana Spinu - despre criticile asupra sa dupa ce s-a recasatorit si a devenit mama pentru a doua oara: „Fac asta oamenii care...” - VIDEO

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac. Aceasta are o fata pe nume Nicoleta in varsta de 18 ani. Artista s-a casatorit cu Isidor Tanase.

Articole din aceeasi categorie