21.04.2023
Anastasia Fotachi - poze senzationale cu burtica! „Cu siguranta cea mai frumoasa silueta este cea de graviduta.” - FOTO

Anastasia Fotachi isi doreste sa-si pastreze toate amintirile cu burtica si isi face adesea sedinte foto.

Anastasia este sotia omului de afaceri, Gabriel Stati. In noaptea de Revelion, modelul a anuntat pe pagina sa de Instagram ca in curand va deveni mama pentru prima data. 

A demonstrat inca o data ca are talent! Olga Verbitchi si-a bucurat fanii cu interpretarea unei piese live: „E bun! Mergi tot mai departe” - VIDEO

Pentru a pastra mereu amintirea acelor momente de cand era graviduta, Anastasia Fotachi isi face cat mai des sedinte foto. De curand aceasta a facut publice pe pagina sa de Instagram cateva poze cu burtica.

Anastasia apare intr-un costum de culoare ivory, format din sacou si pantaloni evazati, graviduta si-a etalat frumos burtica. Iar in descrierea pozelor a scris ca: „Cu siguranta cea mai frumoasa silueta este cea de graviduta.”

Internautii au venit cu comentarii alese: „Anastasia, ai asa o burtica draguta! Sa ai o sarcina frumoasa si o nastere usoara!”/ „Gingasie si feminitate!”/„Woiiii, emotiiii... Sa fii fericita scumpa!”

Un cunoscut model de la noi s-a filmat in noul videoclip al lui Carla's Dreams! Vezi despre cine este vorba - VIDEO

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss bikini Moldova" in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri gabriel Stati.

Un cunoscut model de la noi s-a filmat in noul videoclip al lui Carla's Dreams! Vezi despre cine este vorba - VIDEO

Articole din aceeasi categorie