21.04.2023
Un cunoscut model de la noi s-a filmat in noul videoclip al lui Carla's Dreams! Vezi despre cine este vorba - VIDEO

Dupa aproape 5 luni de la ultima sa lansare, acum cateva minute in urma, Carla's Dreams a venit cu o noua premiera. El a publicat pe Youtube cantecul „ae”, dar si videoclipul acestuia.

Piesa este o adevarata surpriza, luand in considerare faptul ca interpretul nu a anuntat din timp despre lansare.

O alta surpriza consta in faptul ca in videoclip s-a filmat modelul Ana Pirlog, care este originara din Republica Moldova.

Chris Evans - prima aparitie publica alaturi de iubita sa, Alba Baptista - FOTO

Muzica pentru „ae” a fost compusa de Carla’s Dreams si Alexandru Turcu, iar textul a fost scris, ca de fiecare data de Carla’s.

„Ne-ai surprins placut si de aceasta data. Asta o sa fie cea mai ascultata piesa a verii. Hai cu locul 1 in trending, meritati pe deplin. V-am cuprins.”, „Mereu surprinzator, mereu nou, mereu altceva, mereu emotie. Multumim ca aveti grija sa nu ne plictisim niciodata de voi!”, „Superba, versurile sunt sublime. Multumim pentru acest cadou special”, sunt doar cateva dintre mesajele din sectiunea de comentarii a videoclipului.

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Cu parul blond platinat si intr-o tinuta extrem de stilata! Vezi cum a aparut, Iuliana Beregoi, in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa „Problem” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie