21.04.2023
A demonstrat inca o data ca are talent! Olga Verbitchi si-a bucurat fanii cu interpretarea unei piese live: „E bun! Mergi tot mai departe” - VIDEO

Olga Verbitchi este cu siguranta una dinte cele mai talentate interprete din Republica Moldova. Aceasta a devenit cunoscuta atat publicului de la noi, cat si de peste Prut, dupa ce a castigat primul loc in cadrul concursului din Romania „X Factor”, sezonul 6.

Prin intermediul show-ului „X Factor” Olga a reusit sa-si adune o cumunitate impunatoare de fani care o apreciaza si ii asculta de fiecare data piesele cu placere.

Desi, in prezent, Verbitchi nu este atat de activa din punct de vedere al carierei muzicale, din cand in cand interpreta isi mai bucura urmaritorii virtuali cu felul in care suna vocea ei.

Recent, pe pagina sa de TikTok, dar si Instagram, Olga a publicat un video in care interpreteaza in limba engleza cover-ul unei piesei melancolice.

EXCLUSIV! Casa lui Emilian Cretu - unica in tara noastra. Vezi primele imagini din locuinta actorului care seamana cu un castel: „In fiecare zi ma gasiti aici. Indiferent ca ploua, ninge, e vant, e soare” - VIDEO

Clipul a reusit deja sa fie vazut de aproape 10 mii de internauti in doar cateva ore, ceea ce reprezinta un adevarat succes.

„E bun! Mergi tot mai departe.”, „De la X Factor ti s-a schimbat vocea in bine”, „Frumoasa voce”, „Cand deschide fata asta gura... Te ador”, sunt cateva dintre comentariile de apreciere pe care le-a primit Olga Verbitchi.

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri de peste Prut, Cat Music, cu care a lansat mai multe piese.

Chris Evans - prima aparitie publica alaturi de iubita sa, Alba Baptista - FOTO

Articole din aceeasi categorie