28.12.2021
Urmeaza sa intalnesti singura sarbatorile de iarna? Psihologul Ina Crasnojon te ajuta sa depasesti aceasta etapa: „ Este recomandabil sa ascultam muzica care ne facea candva fericiti, sa imbracam hainele pe care le dorim...” - VIDEO

Psihologul Ina Crasnojon a comunicat cateva sfaturi persoanelor care urmeaza sa intampine Anul Nou singure. 

Sarbatorile de iarna sunt despre familie, acolo unde toata lumea se aduna la masa de sarbatoare si petrec impreuna, iar daca pentru unii acestea sunt motive de bucurie, pentru cei singuri aceasta perioada poate deveni cea mai grea de peste an. 

„Toamna este anotimpul depresiei, persoanele de la sine devin mai triste. Problema este ca dupa toamna, vine iarna, iar oamenii n-au reusit bine sa iasa din starea in care erau, ca ea devine mai profunda.”  mentioneaza psihologul.

Aceasta considera ca trebuie sa avem o lista pregatita din timp cu activitatile si persoanele cu care putem comunica. „Avem acum atatea retele de socializare unde putem sa comunicam cu cine vrem dintre colegi, rude apropiate, prieteni si altii.”

Craciunita sexy! Moldoveanca Anna Lesko, intr-o rochie cu un decoleu adanc, imposibil de ignorat - FOTO

Totusi problema o constituie gandul ca deranjam, dar adevarul este ca doar noi credem acest lucru. 

„Eu incurajez toata lumea sa se gandeasca: ce o sa fac, cu cine o sa vorbesc, activitatile pe care le pot face. Este recomandabil sa ascultam muzica care ne facea candva fericiti, sa imbracam hainele pe care le dorim, si sa decoram casa asa cum ne-am dorit dintotdeauna” ,afirma experta.

Ina mai spune ca cel mai important e sa avem activitatile planificate. „Chiar daca ni se intampla sa fim singuri ar fi bine ca dupa asta sa facem o analiza si sa zicem bine am fost trist, dar putea fi si mai grav.” ,povesteste ea. 

O cina in suma de 25 de mii de dolari! Cum si-a sarbatorit ziua de nastere actrita Paulina Gretzky, impreuna cu sotul sau: „A fost o petrecere salbatica”

Marinela Bezer - aparite sexy pe o plaja din Florida: „Unul din obiectivele mele principale pentru anul 2021 a fost sa vizitez Miami si acum sunt aici!” - VIDEO

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie