10.10.2024
Ana Cernicova recunoaște că suferința o inspiră să facă muzică: „Când mă simt rău, mă închid în carapacea mea, pentru a nu...” - VIDEO

Deși mai mereu este cu zâmbetul pe buze, lansează adesea piese triste. Cum soprana Ana Cernicova trece prin stările emoționale mai dificile a povestit chiar ea, în platoul serilor perfecte. 

„Știu să maschez și foarte des o fac. De regulă, când mă simt rău, mă închid în carapacea mea, să nu comunic cu oamenii, pentru a nu le strica dispoziția. Prefer să țin totul pentru mine, stau în gândurile mele, mă închid față de prieteni, de toată lumea”, a povestit Ana. 

În momentele dificile, Cernicova are nevoie de timp și singurătate, spune ea: „Nu știu dacă este bine, dar eu aleg să ies din aceste stări singură. Nu-mi place să implic alți oameni în problemele mele persoanle, ori în ceea ce simt eu”.

Gătește cu pasiune și astfel a ajuns cel mai popular food blogger din Moldova! Care este visul Valeriei Țurcan: „Aș vrea, dar încă nu sunt gata” - VIDEO

Terapia prin scris, dar și prin cântec o ajută adesea: „Totodată, piesele pe care le scriu sunt ca o terapie pentru mine, atunci când le cânt, mă eliberez, mă descarc într-un fel oarecare”. 

Totodată, atunci când suferă se simte mult mai inspirată și atrasă de artă. „În astfel de stări, îmi pun muzica foarte tare sau mă așez la pian și încep să cânt, anume în acele momente, am mai multă inspirație”, a notat Cernicova.

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane de la noi din țară. Ea a fost căsătorită cu Valentin Uzun și este mama unei fetițe pe nume Amelia. În prezent este logodită cu actorul și maestru în artă, Cătălin Lungu.

Ion Paladi - la costum în noul său videoclip! Interpretul apare în ipostaze tandre alături de soția lui și cântă muzică ușoară - VIDEO

SURSĂ FOTO: Instagram/ anacernicova

Articole din aceeasi categorie