24.07.2023
Ana Cernicova a rasfoit prin amintirile din copilarie! Soprana a publicat o fotografie de colectie alaturi de maestrul Eugen Doga - FOTO

Ana Cernicova este activa pe social media si impartaseste cu fanii sai evenimentele din viata sa. Vezi in articolul de mai jos ce amintiri a distribuit soprana pe pagina sa de Instagram.

Soprana Ana Cernicova si-a surprins fanii cu cateva poze din copilaria sa. In una din fotografii, soprana apare intr-un ziar de talente, iar in descriere a lasat si un mesaj: „Primul meu concurs pe care l-am castigat. 2000. Anisoara Cernicov, pe atunci asa ma chema”.

„Ca prin minune te-ai nascut, trecand printr-o grea incercare”! Teodor Carnat - mesaj emotionant dupa ce a devenit tata pentru a 9-a oara - FOTO

De asemenea, Ana Cernicova a distribuit o fotografie alaturi de maestrul Eugen Doga. In descriere aceasta a mentionat: „Urmatorul an eram deja in calitate de membru al juriului de copii, alaturi de maestrul Eugen Doga. 2001”.

La 12 ani, Ana Cernicova a cucerit Europa, aceasta a publicat inca o fotografie, unde in articolul care a fost publicat in ziar era mentionat: „Ana a luat premiul intai, inmultindu-si succesele obtinute de la 2000 incoace”.

Marina Carnat a devenit mama pentru a 9-a oara! Vezi primele imagini cu bebelusul - FOTO

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute si apreciate soprane de la noi din tara. Ea a fost casatorita cu Valentin Uzun si este mama unei fetite pe nume Amelia.

Cati bani primeste Iuliana Beregoi pentru un concert. In ce afacere isi investeste averea, la doar 19 ani

Articole din aceeasi categorie