23.07.2023
Cati bani primeste Iuliana Beregoi pentru un concert. In ce afacere isi investeste averea, la doar 19 ani

Iuliana Beregoi are doar 19 ani, dar este deja unul dintre artistii de top din Republica Moldova si Romania. Munceste din greu si are grija sa mentina constant o legatura stransa cu fanii ei, indiferent daca o face la evenimente sau prin intermediul retelelor de socializare. A ajuns sa aiba atat de mult succes, incat primeste bani frumosi pentru un singur concert.

 A ajuns pe culmile succesului, iar averea creste considerabil de la o zi la alta. Cu toate acestea, tanara cantareata sustine ca nu dorinta de a face bani a adus-o aici, ci pasiunea pentru muzica. Fire de antreprenor, ea are grija sa foloseasca o parte din banii castigati pentru afaceri, iar instinctul a ghidat-o corect, caci se bucura deja de un profit frumusel.

Avea doar 12 ani atunci cand si-a inceput cu adevarat cariera si a inceput sa colaboreze cu profesionisti din domeniu, care s-au ocupat cu atentie de imaginea ei. A fost o fata muncitoare, perseverenta si serioasa, asa ca acum poate sa ceara o suma care este una impresionanta.

Schimbare de look pentru Cristiano Ronaldo. Cum a aparut pe teren - FOTO

Suma variaza in functie de complexitatea concertului, precum si de numarul de melodii cantate, dar Iuliana Beregoi cere in medie in jur de 6.000 de euro pentru un singur concert, conform Ego.ro. Pe langa aceasta suma, ea mai castiga bani frumosi si prin contractele de publicitate cu diverse branduri.

Alina Todasca si Catalin Dascalu sunt oamenii de incredere din echipa cantaretei. Ei au ghidat-o pas cu pas pe calea succesului si au ajutat-o sa castige mai multi bani. Constienta ca si publicul ei a crescut si s-a schimbat odata cu ea, Iuliana Beregoi a dezvoltat colectia ei de haine si accesorii. Acum nu se mai adreseaza doar copiiilor, ci vizeaza si un nou segment important de public, format din adolescenti si tineri.

De ce nu pot divorta niciodata Andra si Catalin Maruta. Pe langa copii, cei doi ar fi nevoiti sa imparta o avere considerabila

Fanii vedetei scot bani frumosi din buzunar pentru tricouri, compleuri, hanorace sau rucsacuri, pentru ca pretul acestora variaza intre 200 de roni si 400 de roni.

Articole din aceeasi categorie