18.07.2022
Amber Rose il considera pe Kanye West „un tiran”! Vezi ce destainuiri a facut femeia despre fostul sau logodnic, dar si de ce ii da dreptate lui Kim Kardashian - FOTO

Inainte de a o intalni pe Kim Kardashian, Kanye West a avut o relatie cu Amber Rose. Fosta logodnica a rapperului a recunoscut ca destramarea vietii sale de familie nu a fost o surpriza pentru ea, iar alegerea lui Kim Kardashian a fost una foarte corecta.

Modelul si actrita americana s-a intalnit cu controversatul muzician timp de doi ani. Acestia s-au despartit in 2010, iar un an mai tarziu, Kanye s-a indragostit de Kim. 

Destainuirile emotionante ale vloggeritei Anya Tapes despre fiul sau, Damian: „E mai presus decat intreg universul” - FOTO

Dupa o perioada de tacere, Amber a decis sa comenteze divortul celor doi. 

„Nu sunt deloc surprins. In mod normal eu le doresc mereu oamenilor tot binele si fericirea, dar am propriile mele sentimente si convingeri despre cum este sa fii intr-o relatie cu Kanye. Cred ca divortul lor este destul de logic”, a recunoscut Rose in podcastul I t's Tricky with Raquel Harper .

Amber Rose a vorbit despre casatoria fostului iubit

Artista in varsta de 38 de ani este adesea comparata cu Kim Kardashian, mai ales ca ambele vedete s-au nascut in aceeasi zi - 21 octombrie. Cu toate acestea, Amber asigura ca sunt foarte diferite. Rose sustine ca nu i-a dorit niciodata raul lui Kim si nu a vrut ca relatia ei cu Kanye sa se incheie.

Situatie neplacuta la un concert la care a evoluat Iuliana Beregoi! Vezi ce a facut un fan cand a vazat-o pe interpreta - VIDEO

Kim Kardashian si Kanye West au divortat

Amber a povestit in mod repetat cum West si-a batut joc de ea, dar su cum nu a mai vrut sa intalneasca barbati dupa despartirea lor: „Asta fac narcisistii , nu? Imparte doi ani cu cineva totul, calatoresc prin lume, cumpara bijuterii, striga lumii intregi cat de mult iubeste o persoana, iar apoi realizeaza ca s-a plictisit.”, a impartasit cu amaraciune vedeta. 

Rose a declarat ca iubitul ei o insulta adesea. „Suntem doi oameni foarte diferiti. Sunt o persoana buna, plina de compasiune. De aceea toti cei cu care m-am intalnit m-au iubit. Nu exista nimeni care sa spuna ceva cu adevarat rau despre mine – in afara de el, pentru ca am fugit. M-a batjocorit”, s-a plans blonda.

Kanye West's Dating History: Amber Rose, Kim Kardashian and More
Amber Rose Compares Kanye West & Donald Trump In New Interview – Hollywood  Life

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie