08.03.2022
Femeia care motiveaza! Bloggerita Tatiana Koberidze - mesaj de 8 martie pentru toate femeile din lume: „O femeie fericita - o familie fericita” - FOTO

Este frumoasa, unica si plina de viata. Bloggerita Tatiana Koberidze a aparut intr-o ipostaza indrazneata si a postat, pe pagina sa de Instagram, un mesaj dedicat tuturor femeilor.

„O femeie fericita - o familie fericita! Cred ca toata lumea stie aceasta fraza foarte inteleapta, care acum este foarte actuala. 

Daca femeia se simte rau, atunci toti din jurul sau se simt rau - sotul, copiii si chiar animalele de companie. Cat de mult ea nu ar incerca sa isi puna zambetul pe fata si cat de mult nu ar incerca sa ascunda tristetea, ea nu poate ascunde ce simt de fapt. De aceea este important acum sa ai grija de tine si de sanatatea ta mentala si fizica, astfel incat sa ai resursele necesare pentru a-ti face toata familia fericita. Cum? Din punct de vedere energetic, doar datorita starii sale.

Este normal sa simti tristete, durere, sa plangi, dar cand esti in asa stare mereu - este distrugator. Cauta binele si frumosul chiar si acolo unde ti se pare ca el nu exista, incearca sa iti studiezi corpul, evita oamenii care te storc de energie si te preseaza. O femeie trebuie sa zambeasca si sa fie fericita si nimic altceva!”, a scris Tatiana. 

Emilian Cretu - gest de milioane pentru femeile dragi, dar si refugiatele din Ucraina pe care le gazduieste! Actorul a adunat circa o mie de lalele si un program special pentru a le bucura: „Nu ezitati si lasati toate grijile si nevoile si alintati-va mamele.” - FOTO/VIDEO

In imagini tanara a aparut intr-un body transparent, ornamentat cu flori. Ca accesorii, Tatiana a ales un colier si cercei din perla. 

„Eu deja mi-am facut un cadou pentru 8 martie, un body superb. Nu ma puteam decide, caci acest body este si in alte culori, insa acum eu imi doream ceva mai deschis la culoare. De asemenea, mi-am comandat un buchet de lilii. Aceasta floare simbolizeaza eleganta, frumusetea, luxul. In plus, mugurii albi ca zapada simbolizeaza dreptatea, compasiunea, bunatatea si mila”, a mai scris bloggerita. 

Maia Sandu - mesaj dedicat Zilei Internationale a Femeilor: „Sa construim impreuna o lume in care vocea femeilor conteaza – intr-o asemenea lume nu este loc de razboi.”

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 150 de mii de urmaritori pe Instagram.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie