20.03.2023
A suferit 3 avorturi spontane! Georgina Rodriguez, dezvaluiri cu lacrimi in ochi despre perioadele dificile prin care a trecut alaturi de Cristiano Ronaldo

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, in varsta de 29 de ani, a facut o marturisire sfasietoare in timpul filmarilor pentru primul sezon din serialul biografic „I’m Georgina”. Potrivit revistei El Espanol, modelul a povestit care este cea mai mare tragedie care i s-a intamplat vreodata.

In aprilie anul trecut, cuplul a anuntat ca asteapta gemeni, dar, din pacate, doar fiica lor, Bella Esmeralda a supravietuit.

„Mi-a fost frica de fiecare ecografie inainte de nasterea gemenilor, m-am simtit foarte stresata pentru ca am avut trei avorturi spontane anterioare. Cand s-a intamplat totul m-am intors acasa rupta in bucati.”, a mentionat Georgia cu sinceritate.

Modelul a mai declarat ca nu a putut imediat sa le spuna celorlalti copii ca fiul ei nu a supravietuit. „Am spus ca se va naste mai tarziu decat sora lor. Cristiano le-a marturisti adevarul.”, a povestit Rodriguez.

Cappadocia nu este doar despre baloanele cu aer cald! Bloggerita Tatiana Koberidze - intr-o vacanta de vis intr-una dintre cele mai frumoase regiuni din Turcia. Imagini care iti taie respiratia - VIDEO

„Acum prioritatea mea este familia si copiii. Sunt foarte fericita si recunoscatoare pentru tot.”, a incheiat dialogul Georgina.

Ronaldo si Rodriguez si-au anuntat logodna in 2018. Cristiano Ronaldo are cinci copii, Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina si Bella Esmeralda.

Felicia Sirbu - o adevarata fashionista! Jurnalista si-a demonstrat abilitatile stilistice in cadrul unei sedinte foto in stil paparazzi - VIDEO

Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina si a Bellei Esmeralda, in timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva si Mateo au mame surogat.

Articole din aceeasi categorie