06.03.2022
Alla Pugaciova a parasit Rusia impreuna cu familia sa. Care este presupusul motiv

Cunoscuta artista din Federatia Rusa, Alla Pugaciova, a parasit tara impreuna cu sotul sau, showmanul Maksim Galkin, dar si cei doi copii minori ai lor. Recent, Maxin a condamnat agresiunea Rusiei fata de Ucraina.

Presa din Ucraina scrie ca Alla Pugaciova si Maxim Galkin, au parasit Federatia Rusa cu un avion privat. Cu toate acestea nu s-a mentionat unde ar fi plecat artistii si care sunt motivele.

Editorialista Bozhena Rynska a scris despre plecarea primadonei din Rusia pe canalul ei de Telegrame. Potrivit acesteia, Pugaciova a parasit Federatia Rusa pe 28 februarie, impreuna cu Maxim Galkin si copiii, Lisa si Harry.

Cel mai bun tenismen din lume, Daniil Medvedev, a inlaturat steagul Rusiei de pe contul sau de Instagram

„Alla Pugacheva a parasit Rusia pe 28 februarie prin Vnukovo-3. Acest lucru a fost raportat de o persoana care a zburat in Anglia in aceeasi zi.”, scrie Rynska.

Dupa ce Vladimir Putin a anuntat ca armata rusa a inceput o „operatiune speciala” in Ucraina, Maxim Galkin a criticat dur actiunile liderului si a spus ca acesta este un razboi.

Dupa aceste cuvinte, concertului lui Galkin a fost anulat.

Umanitatea nu are granite! Cleopatra Stratan si Edward Sanda au donat pentru refugiatii din Ucraina: „Traim vremuri grele, dar in acelasi timp, nu costa nimic sa fim oameni” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie