06.03.2022
Umanitatea nu are granite! Cleopatra Stratan si Edward Sanda au donat pentru refugiatii din Ucraina: „Traim vremuri grele, dar in acelasi timp, nu costa nimic sa fim oameni” - VIDEO

Pe langa Pavel si Ceraz Stratan, au decis sa doneze refugiatilor si Cleopatra impreuna cu sotul sau, Edward Sanda.

Artista a publicat pe pagina sa de Instagram un filmulet in care Edward indeamna pe toata lumea care are posibilitate, sa doneze cat de putin pentru cei care au nevoie si sunt indurerati. „Traim vremuri grele, dar in acelasi timp, nu costa nimic sa fim oameni. Haideti sa-i ajutam pe fratii nostri din Ucraina cu tot ce putem. Dar din dar se face rai. Acelasi lucru va indemnam si pe voi sa faceti. Stim ca toata lumea este agitata si nimeni nu are timp, dar eu cred ca puteti sa gasiti acolo cateva minute sa ajutati.”, a mentionat Edward.

In descrierea postarii Cleopatra a adaugat: „Azi am fost sa donam pentru refugiatii din Ucraina. Puteti dona haine, produse de igiena personala, produse alimentare, paturi, perne.”

O bloggerita din Ucraina de 18 ani dezvaluie cum arata o zi sub invazia ruseasca - VIDEO

Totodata, artista a mai scris ca: „Umanitatea nu are granite! ”

Postarea a fost foarte apreciata, iar acest lucru a fost demonstrat de like-urile si comentariile primite din partea internautilor: „ O sa va urmam exemplul.”, „Felicitari.”, „Bravo”, „De laudat gestul si caracterul. Sunteti nu numai frumosi, talentati, dar si oameni adevarati. Copii minunati, imi sunteti tare dragi.”

Simona Halep - prima reactie dupa ce a inceput razboiul din Ucraina

La 24 februarie, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. 

Articole din aceeasi categorie