06.04.2021
Aliona Triboi are o mica vedeta acasa! Cum a fost surprinsa Ruxanda Gilca de ziua sa de nastere, la cei 8 anisori: "M-au emotionat asa de tare ca avea sa plang de bucurie" - VIDEO

Aliona Triboi si Ruxanda Gilca au fost invitatele emisiunii O Seara Perfecta, unde au interpretat o piesa minunata si au vorbit despre ziua de nastere a Ruxandei. 

Ziua de 4 aprilie a inceput pentru Ruxanda Gilca destul de special, aceasta a implinit opt anisori: "Mai intai am facut o prezentare de carte online dimineata, am citit un fragment din cartea lui Spiridon Vangheli, "Radu, Bunica Si Cainele Bumbu" si aceasta lansare de carte a fost organizata de Biblioteca Nationala pentru Copii "Ion Creanga". Dupa ce am terminat de prezentat cartea m-a felicitat educatoarea de la gradinita, iar dupa aceea urmat o surpriza, profesoara mea mi-a facut o ghicitoare special pentru mine si a compus si o poezie, iar colegii mei au citit pe rand cate o strofa si m-au emotionat asa de tare ca avea sa plang de bucurie", povesteste Ruxanda despre emotiile traite de ziua ei. 

Aliona Triboi si fiica ei, Ruxanda, te indeamna sa #staiacasa! Ce mod inedit au ales sa transmita acest mesaj

Aliona Triboi, mama fetitei, spune ca au noroc de profesorii care ii invata fiica: "Suntem binecuvantati sa avem noroc de niste pedagogi extraordinari. Mai intai am nimerit la gradinita in grupa unei educatoare exceptionale, dupa aceea Dumnezeu ne-a pus mana pe crestet cand ne-a dus in clasa primei invatatoare, care este un profesionist cu litera mare. Sunt un grup de copii care concureaza intre ei, stie sa ii motiveze." 

Ruxy ii seamana in mare parte mamei: "Tata seamana cu Nora, dar eu cu mamica. Cred ca faptul ca imi place sa ies in scena tot de la mama l-am mostenit, imi place limba romana si spiritul umorului il am tot de la mamica", spune fetita. 

Intrebata ce cadouri a primit, Ruxanda raspunde: "Dupa ce am terminat surpriza facuta de prima invatatoare, am avut o seara minunata in familie, la masa, cu verisorii, ne-am jucat".

„Sarcina mamei la teatru e sa intampine spectatorii, iar sarcina mea e sa-mi fac temele in biroul tatei”. Familia Alionei Triboi - una extraordinar de talentata! Cat de frumos si expresiv recita poeziile fiica interpretei, Ruxanda

Articole din aceeasi categorie