15.02.2021
„Sarcina mamei la teatru e sa intampine spectatorii, iar sarcina mea e sa-mi fac temele in biroul tatei”. Familia Alionei Triboi - una extraordinar de talentata! Cat de frumos si expresiv recita poeziile fiica interpretei, Ruxanda

Aliona Triboi a fost invitata emisiunii O Seara Perfecta, unde a interpretat piesa „O lume pentru noi” si a vorbit, alaturi de fiica sa, Ruxanda Galca, despre muzica, poezie si teatru.

Citeste si :  Fiica lui Bill Gates, vaccinata anti-COVID: „Din pacate, nu mi-a implantat in creier geniul tatalui meu”

In ajunul zilei de 14 februarie, fiica interpretei Aliona Triboi, Ruxanda, a recitat o poezie scrisa de bunica sa, Nelly Triboi, dedicata marelui poet, Grigore Vieru.

Priveste interviul in intregime si vezi cat de talentata e micuta, cat de frumos recita poezia, care este piesa preferata a Ruxandei, din repertoriul mamei sale, dar si cum s-a nascut melodia „O lume pentru noi” pe care a interpretat-o Aliona Triboi.

Citeste si :  „Una blonda, alta bruneta- visul oricarui barbat”. Dianna Rotaru - dans la bara alaturi de Cristina Scarlevschi, una dintre cele mai senzuale dansatoare de pole dance din Moldova
Articole din aceeasi categorie