23.05.2022
Alina Kabaeva se confrunta cu depresia! Vezi ce a marcat-o pe gimnasta rusa, dar si ce o face sa duca dorul unei vieti „normale”: „Ziua ma antrenez, noaptea plang...” - FOTO

Recent, celebra sportiva si actuala deputata a Dumei de Stat din Rusia a povestit ca s-a confruntat de-a lungul vietii cu mai multe probleme. Ea a impartasit experienta sa din momentul in care  a fost nevoita sa renunte la multe de dragul carierei sale.

Alina Kabaeva a spus ca inca din copilarie, parintii ei au insistat asupra dezvoltarii fetei in sport, asa ca s-a indragostit de gimnastica la scurt timp, desi nu isi dorea foarte mult acest lucru. Un rol important in dezvoltarea Alinei ca campioana olimpica l-a jucat propria mama, care prin perseverenta si munca asupra copilului sau a reusit sa ajunga sa se bucure de rezultate frumoase.

Lyubov Kabaeva si-a dedicat intreaga viata fiicei sale, prin urmare, atunci cand a aparut intrebarea de a se muta de la Taskent la Moscova de dragul dezvoltarii fetei in gimnastica ritmica, mama ei si-a facut bagajele si a plecat cu Alina. In orasul natal, gimnasta si-a parasit tatal si bunica, ceea ce a suparat-o foarte mult pe sportiva de 12 ani.

 „Am zburat aici iarna: era frig, incomod, chiar infricosator, totul in jur este strain, necunoscut. Am locuit la baza olimpica din Novogorsk, m-am antrenat in timpul zilei si am plans noaptea, amintindu-mi bunica si tanjind dupa ea ", isi aminteste Alina.

Vivienne Jolie-Pitt seamana perfect cu sora sa, Shiloh. Diferenta de varsta dintre cele doua este de 2 ani - FOTO

Toate aceste lucruri, spune Alina, au dus la o forma de depresie.

Chiar daca este intr-un scaun cu rotile, acest lucru nu ii limiteaza visele! Afla cine este Felicia Bulimaga, o tanara pasionata de arta fotografica: „Prin fotografii eu vreau sa arat ca viata este frumoasa” - VIDEO

Alina Kabaeva, fosta gimnasta olimpa de gimnastica ritmica, detine mai multe functii puternice si se zvoneste de mult timp ca ar fi iubita lui Putin. Ea prezideaza Consiliul de Administratie al Grupului National de Presa din Rusia, care controleaza mai multe posturi de televiziune. Bunica ei, Anna Zateplina este asociata cu Ghennadi Timcenko, un miliardar cu legaturi stranse cu Putin.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie