08.04.2022
Cum isi protejeaza iubita lui Vladimir Putin averea. Decizia luata de Alina Kabaeva

Alina Kabaeva, presupusa iubita in varsta de 38 de ani a lui Vladimir Putin, a facut o miscare importanta pentru a incerca sa isi protejeze averea. Alina Kabaeva ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline la National Media Group, imperiul media pe care il controleaza si care are sediul in Kenya.

La jumatatea lunii martie, activistii din Elvetia au creat o petitie catre autoritatile elvetiene pentru a o expulza din tara pe presupusa iubita a lui Vladimir Putin, fosta mare sportiva Alina Kabaeva. Totul ca urmare a invaziei din Ucraina.

Conform Daily Mail, citat de gsp.ro, Kabaeva incearca sa se furiseze din afacerile din care face parte. Astfel, imaginea si numele ei au disparut de pe siteul imperiului media – National Media Group – pe care il controleaza si care are sediul in Kenya.

Tot mai multi artisti rusi se stabilesc cu traiul in Israel. Morgenstern vrea sa obtina cetatenia acestei tari. Unde a fost surprins artistul - FOTO

Miscarea vine dupa ce dizidentul Alexey Navalnai a cerut sanctiuni mai dure impotriva entitatilor media care fac propaganda pentru regimul de la Kremlin.

Alina Kabaeva ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline la organizatie si s-ar teme sa nu intre sub incidenta sanctiunilor impuse de tarile occidentale persoanelor care au conexiuni cu regimul Putin. Kabaeva este in companie din 2014, desi nu a avut niciodata experienta media. 

Actorul belarus Dmitri Tankovich a incetat sa mai comunice cu cunoscutii sai din Rusia: „Dispretuiesc aceasta natiune!”

Conform presei internationale, Putin o „ascunde” pe Kabaeva in Elvetia, alaturi de cei 4 copii ai lor. Kabaeva este o fosta gimnasta medaliata cu aur olimpic si ar avea o relatie veche cu dictatorul Rusiei.

Cei doi nu au confirmat niciodata zvonurile! Putin a evitat intotdeauna sa discute despre viata personala. 

Presedintele Rusiei mai are doua fiice, Maria, 36 de ani, si Katerina, 35, din prima casatorie cu fosta insotitoare de bord Lyudmila Shkrebneva, care au fost prinse de sanctiunile Vestului. Putin si Shkrebneva au fost casatoriti circa 3 decenii si au divortat in 2013.

Articole din aceeasi categorie