17.03.2023
Alexandra Stan, reactie neasteptata dupa ce un fan i-a spus ca trebuie sa isi opereze nasul - VIDEO

Alexandra Stan este, fara indoiala, una dintre cele mai dezinhibate vedete din showbiz-ul romanesc. Pe Instagram posteaza constant fotografii provocatoare, iar urmaritorii ei reactioneaza in fel si chip: unii o apreciaza, iar „haterii” ii gasesc mereu cate un defect.

Sincera, asumata si deschisa noilor provocari, asa o putem descrie pe cunoscuta cantareata in varsta de 33 de ani. Alexandra Stan si-a obisnuit fanii din mediul online cu increderea in sine si, implicit, cu aparitiile incendiare.

In urma cu mai mult timp, artista dezvaluia ca nu are operatii estetice si ca nici nu simte nevoia sa isi faca, asta pentru ca este cat se poate de fericita cu aspectul sau fizic. Urmaritorii ei stiu bine acest lucru, iar ceilalti ii cauta nod in papura. 

Emilian Cretu, tot mai inspirat! Actorul a facut o noua parodie la adresa bloggeritei Tany Vander: „Valeu coastele mele. Fetelor, incercati si voi, ca eu am incercat” - VIDEO

Recent, Alexandra Stan a postat reactia sa la unul dintre milioanele de mesaje pe care le primeste. O persoana i-a spus ca daca si-ar opera nasul ar fi „cea mai scumpica”, iar artista nu a stat deloc pe ganduri si i-a dat raspunsul.

Valerie Lungu, clip viral pe Instagram! A adunat peste 20 de milioane de vizualizari - VIDEO

Articole din aceeasi categorie