02.06.2022
Alexandra Shine a devenit mamica pentru prima oara si este mai fericita ca niciodata! Afla de ce sotul interpretei nu era de acord cu prenumele nou-nascutului: „Nu avem rude sau cunostinte cu asa prenume” - VIDEO

Ziua Internationala a Copiilor este speciala pentru Alexandra Shine pentru ca e primul 1 iunie cand isi tine la piept copilul. Despre schimbarile imense din viata ei afla mai multe detalii intr-un live zoom marca O Seara Perfecta.

Interpreta a povestit ca se simte foarte bine in postura de mamica. „Mai bine si mai bine. Sunt foarte fericita, implinita. Toate celelalte lucruri cred ca nu mai conteaza. Clar ca suntem obositi, dar asta lasam pe planul doi.”

Pentru ca 1 iunie este o zi speciala pentru toti copiii, Alexandra a fost intrebata ce activitati a facut impreuna cu micutul Maxim. „Sincera sa fiu, noi suntem prea mici si avem rutina noastra. Nu am facut nicio sarbatoare pentru ca el inca nu intelege ce inseamna asta. Poate noi deseara cu tati o sa ciocnim un pahar cu vin. Dupa ce va creste o sa mergem, o sa sarbatorim, o sa facem aceasta zi speciala.”

Impreuna cu echipa Caparol Moldova, Sergiu Aftenev a realizat ateliere de creatie pentru micii refugiati! In cadrul campaniei au fost adunati peste 150 de mii de lei, care vor fi donati copiiilor ucraineni: „Ei picteaza pacea asa cum o vad” - VIDEO

Fiul sau poarta prenumele Maxim si nu a ales sa fie un prenume pus in cinstea cuiva. „Uite asa mi-a venit mie. Eu am aflat ca astept un baietel la saptamana a noua a sarcinii, foarte devreme. Atunci am avut asa un puternic sentiment ca am in burta mea un Maxim. Nu avem rude sau cunostinte cu asa nume. Nu este in cinstea bunelului sau nu stiu ce, asa mi-a venit si a venit atat de puternic incat am zis ca nu pot sa nu ascult vocea asta.”, a mentionat Alexandra Shine.

Artista traieste in Romania, iar acolo prenumele Maxim este mai rar intalnit. De asemenea, Alexandra a recunoscut ca la inceput sotul sau nu era de acord cu acest prenume. „Nu era neaparat de acord. Sotul credea ca acesta va fi al doilea nume, dar s-a obisnuit foarte mult cu numele. Am ramas cu un singur nume, Maxim.”

In ultimul an s-au produs o multime de schimbari in viata interpretei, s-a casatorit, a nascut, insa toate aceste evenimente au fost tinute departe de ochii lumii. „Eu nu am vrut sa fac din asta nimic public, am vrut sa ma asigur ca eu sunt bine. Cumva am ales aceasta cale.”

Raiul ei este libraria, iar visul cel mare este sa ajunga presedintele tarii! Gloria Nastasiu, un copil geniu care impresioneaza de fiecare data cu maturitatea si discursul sau: „As vrea sa deschid mai mutle universitati si sa majorez pensiile..” - VIDEO

Alexandra Shine, este o prezenta cunoscuta atat publicului de la noi, dar si celui din Romania. Aceasta si-a desfasurat activitatea sa in cadrul Baletului Teodor si in trupa Hot Diamonds, totodata, ea a participat la mai multe show-uri televizate din Romania precum MasterChef. 

Articole din aceeasi categorie