30.07.2022
Alex Velea, despre gelozia in relatia cu Antonia: „Eu ii las telefonul fara nicio problema”

Alex Velea si Antonia sunt impreuna de aproape 10 ani si au doi copii frumosi. Insa, multi s-au intrebat cat este de gelos artistul in relatia cu frumoasa cantareata, avand in vedere ca Antonia este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Ce raspuns a dat cantaretul.

Alex Velea se poate declara un barbat implinit. Este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania si formeaza un cuplu cu una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Alex si-a construit o familie frumoasa alaturi de Antonia, iar impreuna au doi baieti, Dominic si Akim.

Multa lume s-a intrebat cat de gelos este artistul in relatia cu Antonia si care este secretul relatiei lor. Inceputul relatiei lor a fost unul dificil, dar Antonia si Alex au demonstrat ca iubirea lor este puternica si au reusit sa invinga orice obstacol pe care l-au intalnit.

Paris Jackson este imaginea celei mai recente campanii a lui Kim Kardashian. Fiica lui Michael Jackson are o multime de tatuaje la 24 de ani - FOTO

Antonia a fost numita de multe ori cea mai frumoasa femeie din Romania, motiv pentru care putem spune ca Alex Velea este extrem de norocos ca este logodit cu ea. Invitat in emisiunea  „Detectorul de minciuni', Alex Velea a vorbit despre relatia cu artista. Intrebat daca este gelos in relatia cu frumoasa cantareata, Alex a spus ca are incredere in Antonia si au o relatie extraordinara.

„Nu. Am invatat sa nu fiu, pentru ca, la cat este de frumoasa, as fi innebunit. Am incredere maxima in ea, asa cum este si reciproc si, pur si simplu, avem o relatie normala. Anul asta facem zece ani de cand suntem impreuna. Eu ii las telefonul, nu am nicio problema. Am fost, am filmat, a trebuit sa filmez in penitenciar si am lasat telefonul acasa”, a spus Alex Velea.

Alex Velea se declara un barbat fericit alaturi de Antonia. Artistul este mandru de logodnica, marturisind ca relatia lor se bazeaza pe respect si incredere.

Cei doi au doi baieti minunati, Dominic si Akim care le face viata mai frumoasa in fiecare. Antonia mai are o fetita din prima casnicie, Maya, pe care Alex o iubeste neconditionat. Impreuna formeaza o familie minunata.

Cand s-au cunoscut, Alex Velea si Antonia erau divortati de partenerii lor, iar anuntul ca sunt impreuna a fost o mare surpriza pentru fanii celor doi. Cei foi au trebuit sa faca fata multor momente tensionate, iar Antonia a fost acuzata in nenumarate randuri ca ea ar fi fost motivul pentru care artistul a divortat de fosta sotie. Chiar si asa, dragostea lor a invins orice obstacol.

Fotomodelul care a ajuns, fara sa vrea, imaginea unei campanii care glorifica formele generoase: „M-am enervat” - FOTO

„A fost o perioada frumoasa, in care am creat o legatura puternica intre noi, ca oameni, intai, si, abia apoi, ca iubiti. Mi-a fost alaturi, este un om cald, calm si bun. Totul a decurs firesc si lucrurile s-au intamplat de la sine. Am simtit chimie, atractie si a devenit, in timp, o relatie, iubire.Au fost momente in care ne-a afectat, in mai mica masura sau mai mare masura. Important a fost ca noi stiam adevarul si ca toate speculatiile nu se bazau, de fapt, pe realitate”, ne-a declarat Antonia.

Articole din aceeasi categorie