14.07.2022
Alex Rodriguez, marturisiri surprinzatoare despre Jennifer Lopez: „Este cea mai...”

„Este cea mai talentata fiinta umana”, a spus Alex Rodriguez despre Jennifer Lopez.

Invitat in cadrul emisiunii Martha Stewart Podcast, Alex Rodriguez a vorbit onest despre fosta sa logodnica, Jennifer Lopez, dar si despre cum isi petrece timpul dupa despartire.

„Iata ce va voi spune despre Jennifer – si le spuneam si unor colegi zilele trecute – este cea mai talentata fiinta umana. Cea mai muncitoare. Si cred ca este cea mai mare interpreta live din lume in acest moment”, i-a spus Rodriguez, in varsta de 46 de ani, lui Stewart.

„Uite, ne-am simtit foarte bine. Mai important, intotdeauna am pus copiii pe primul loc in tot ceea ce am facut,” a continuat el.

La doar 18 ani, visul sau a devenit realitate! Iuliana Beregoi a primit in dar un Porsche, iar fericirea sa n-are limite - FOTO/VIDEO

Alex Rodriguez a declarat si ca a reusit sa treaca peste despartirea de Jennifer Lopez si ca acum isi petrece majoritatea timpului cu fiicele sale.

„Slava Domnului, fara regrete. Viata este buna. Sunt foarte norocos. Ma trezesc in fiecare dimineata si ii multumesc bunului Dumnezeu pentru sanatatea mea, pentru fiicele mele frumoase, care au acum 17 si 14 ani”, a spus Alex Rodriguez.

Desi a fost vazut recent in compania lui Kathryn Padgett, Alex Rodriguez a dezvaluit ca in prezent nu are o relatie, si ca se concentreaza mai degraba pe Natasha si Ella. „De fapt, petrec mult, mult timp cu fetele mele. Incerc sa fiu mai mult acasa.”

A dat o petrecere de nota 10! Catalin Maruta, Alexia Eram, Olivia Addams, Ionel Istrati si multe alte vedete au fost invitate la majoratul Iulianei Beregoi. Vezi cum a fost atmosfera la sarbatoare si cum s-au distrat toti: „Facem astazi veselie...” - FOTO/VIDEO

„Au fost cinci ani in care am avut o viata si un parteneriat incredibile si atat eu cat si fiicele mele am invatat atat de multe”, a mai declarat Alex Rodriguez in urma cu un an intr-un interviu acordat Entertainment Tonight. „Chiar suntem recunoscatori pentru ultimii cinci ani, acum se pune problema cum facem ca urmatorii cinci ani sa fie mai buni datorita lectiilor pe care le-am invatat.”

„Sunt recunoscator pentru locul unde ma aflu acum si chiar astept cu nerabdare sa vad ce imi rezerva viitorul. Cel mai mult abia astept sa vad cum cresc fetele mele”, a mai declarat acesta.

Articole din aceeasi categorie