23.01.2023
Alec Baldwin, din nou in centrul atentiei dupa ce a facut un comentariu deplasat in mediul online: „Este infiorator!” - FOTO

Alec Baldwin este din nou in centrul atentiei. La doar cateva zile de cand s-a anuntat ca va fi acuzat de ucidere din culpa, in cazul incidentului mortal de pe platourile filmului „Rust”, celebrul actor a postat un comentariu care i-a facut pe fani sa reactioneze imediat.

Intr-o postare pe contul sau de Instagram, in care apare o fotografie cu fiul sau in timp ce ii facea un masaj mamei lui, castigatorul Globului de Aur, in varsta de 64 de ani, i-a socat pe fani cu descrierea deplasata. „Vechea lasa-ma sa-ti masez spatele”, a scris Alec Baldwin in dreptul imaginii.

Urmaritorii actorului au reactionat imediat, considerand descrierea sa ca fiind „o aluzie sexuala sugestiva” intre sotia sa Hilaria si fiul lor. Cu toate ca Alec nu si-a dorit ca mesajul sau sa fie interpretat in acest mod, fanii l-au sfatuit sa se consulte cu echipa sa de PR atunci cand posteaza in mediul online. 

Emilian Cretu - un selfie de milioane! Actorul a pozat alaturi de Egor Kreed: „Mi-a zis sa-i dau tag, ca sa reposteze, sa vada toata lumea” - FOTO/VIDEO

„Mai crede cineva ca descrierea lui este infioratoare? Poza este foarte draguta, dar mesajul e ciudat”/ „Omule, trebuie sa-ti consulti echipa inainte de a posta. Asta nu te ajuta in cazul tau”/ „Sexualizarea copiilor este intotdeauna foarte ciudata, mai ales cand e vorba despre copilul tau”/ „Imagineaza-ti ca esti acuzat pentru omor involuntar si prima postare pe care o faci dupa anunt include o fotografie cu sotia ta care cauta atentie, impreuna cu fiul vostru, unde pui o descriere sugestiva din punct de vedere sexual”, au comentat fanii actorului, in timp ce unul dintre urmaritori i-a explicat ca aceasta gluma este, de fapt, o gluma facuta intre adulti, nu intre mama si fiu.

Postarea vine la cateva zile de cand s-a anuntat ca Alec Baldwin va fi acuzat de ucidere din culpa, in cazul incidentului mortal de pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”. Armuriera filmului, Hannah Gutierrez-Reed, cea care a manipulat arma, se confrunta cu aceeasi acuzatie, a precizat procuroarea comitatului Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, intr-un comunicat.

Pe 21 octombrie 2021, filmarea intr-o ferma din New Mexico s-a transformat intr-o tragedie cand Alec Baldwin a folosit o arma care se presupunea ca ar fi continut doar gloante oarbe, dar al carei proiectil real a omorat-o pe regizoarea de imagine Halyna Hutchins si l-a ranit pe regizorul Joel Souza.

„Nu suntem nici primii si nici ultimii care au vrut sa faca nunta si n-au mai ajuns s-o faca”. S-au separat definitiv? Ce dezvaluiri a facut Daniela Costetchi - VIDEO

„Dupa o analiza atenta a dovezilor si a legilor din New Mexico, am stabilit ca exista suficiente dovezi pentru a aduce acuzatii penale impotriva lui Alec Baldwin si a altor membri ai echipei de filmare a „Rust”", a spus Mary Carmack-Altwies. „Sub supravegherea mea, nimeni nu este mai presus de lege si toata lumea merita dreptate”, a adaugat ea.

Capetele de acuzare vor fi depuse oficial „pana la sfarsitul lunii”, a spus procuroarea. Daca vor fi gasiti vinovati, Alec Baldwin si Hannah Gutierrez-Reed risca pana la 18 luni de inchisoare.

In august, actorul in varsta de 64 de ani, cunoscut pentru seria „30 Rock”, a spus ca se asteapta ca nimeni sa nu fie acuzat, declarand pentru CNN ca a angajat un detectiv particular pentru a investiga cazul.

Articole din aceeasi categorie