23.01.2023
„Nu suntem nici primii si nici ultimii care au vrut sa faca nunta si n-au mai ajuns s-o faca”. S-au separat definitiv? Ce dezvaluiri a facut Daniela Costetchi - VIDEO

Daniela Costetchi, in varsta de 25 de ani, cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale, a aparut recent pe pagina sa de Instagram cu un anunt trist. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

„90 la suta de intrebari sunt legate de subiectul respectiv, sincer n-as mai deschide subiectul asta. Daca data trecuta simteam ca poate mai e o sansa, acuma cu certitudine zic ca nu, poate peste un 30 de ani, dar nu, momentan e mai bine asa pentru amandoi."

Au decis sa locuiasca separat? Daniela Costetchi s-a mutat intr-o casa noua, fara sotul sau: „A fost o decizie de comun acord...” - VIDEO

Tinerii planificau o nunta in luna septembrie, insa se pare ca nu va mai avea loc.

„Ei da nu suntem nici primii si nici ultimii care au vrut sa faca nunta si n-au mai ajuns s-o faca, in viata se intampla de toate, chiar am avut in plan spre toamna sa facem anul asta nunta, da la un moment dat lucrurile nu au mai mers."

Daniela Burlaca - intr-o sedinta foto adorabila alaturi de familia ei. Vezi cat de mult a crescut fiica cea mica a regizoarei, Salma-Maria - FOTO

Bloggerita a anuntat ca pune o limita la informatiile pe care le ofera in mediul online privind viata ei personala.

„Nu m-am destantat, am luat doar o pauza, poate ca am pus deja o limita la viata personala, pentru ca, sincer imi era groaza sa anunt acum a doua oara ca ne-am separat."

Daniela Costetchi - in lacrimi pe Instagram! Vezi ce a emotionat-o atat de mult pe bloggerita: „Ma imbratisez singura pe mine...” - VIDEO

„Eu ma gandeam asa in sinea mea, daca intr-un viitor indepartat, ar fi sa am o alta relatie, cred ca nu mai postez nimic in online, cred ca atat a fost, nu, ca-i foarte greu, ii greu, mai bine nu, dar, revin cu alt content.”

Battle intre prezentatoarele PRO TV - in bucataria gusturilor! Cine va fi castigatoarea: Daniela Andreev sau Vlada Mardari. Anatolie Melnic: „Voi sunteti de dimineata pana seara la PRO TV, voi stiti sa faceti mancare?” - VIDEO

Daniela si Catalin s-au despartit si in vara anului 2022. Atunci, bloggerita a aparut pe retelele sociale in lacrimi, cu un mesaj emotionant. „Ne-am separat. Imi vine greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a scrie aceasta postare. Nu am poezii sau texte de Adio prin care sa va prezint situatia. Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri. E o decizie mestecata de un an de zile. Relatia dintre noi a devenit bipolara si nu ne mai face bine. Nu ne mai umplem cu energie, mai des ne stoarcem unul pe celalalt. S-a ajuns aici treptat, din mai multe motive pe care nu le voi enumera. Le vom tine pentru noi. Poate voi povesti totul intr-o carte in viitor, si de acolo veti afla povestea. Dupa multe ore de terapie oricum s-a ajuns aici”. 

Peste ceva timp de la despartire, acestia s-au reunit. In luna iunie, tanara a fost ceruta in casatorie de catre Catalin intr-un loc pitoresc.„La momentul de fata acest inel inseamna o a doua sansa pentru noi”, a spus atunci Daniela. 

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este casatorita cu Catalin Soare si impreuna au o fiica, Leila.

Articole din aceeasi categorie