08.09.2023
Al Pacino s-a despartit de iubita tanara! Cei doi s-au separat la 3 luni dupa nasterea copilului lor

Al Pacino, si iubita sa tanara, Noor Alfallah, au luat o decizie socanta, la doar trei luni dupa nasterea fiului lor, Roman. Cuplul, care a atras atentia publicului datorita diferentei semnificative de varsta dintre ei, a pus punct relatiei lor, lasand o multime de intrebari cu privire la motivele din spatele acestei despartiri surprinzatoare.

Relatia dintre Al Pacino si Noor Alfallah ar fi inceput in aprilie 2022. Roman, micul lor baiat, s-a nascut pe 6 iunie 2023, la un spital din Los Angeles. Este improtant de mentionat faptul ca actorul are deja trei copii din relatii anterioare.

Al Pacino s-a despărțit de iubită

Conform documentelor depuse la tribunal, Noor Alfallah solicita custodie totala asupra copilului lor, exprimandu-si dorinta ca Al Pacino sa aiba un program de vizita "rezonabil". Aceasta cerere sugereaza intentia de a permite actorului sa faca parte din viata si cresterea copilului lor, dar cu reguli clare si bine definite.

Daniela Andreev a dat totul din casa! Cum este relatia cu soacra, cine este capul familiei, dar si cati bani au castigat tinerii insuratei la nunta - VIDEO

Unul dintre documentele depuse la tribunal este o "declaratie voluntara a filiatiei", semnata de cei doi parinti la scurt timp dupa nasterea lui Roman, confirmand astfel paternitatea lui Al Pacino asupra copilului. In documentele juridice, Noor Alfallah a declarat ca conceptia copilului a avut loc in California.

Al Pacino s-a despărțit de iubită

In plus fata de custodia copilului, femeia solicita ca Al Pacino sa suporte onorariul avocatului sau si alte costuri legate de acest caz. Cu toate acestea, o suma specifica pentru intretinerea copilului nu a fost mentionata in dosar, lasand astfel loc pentru negocieri ulterioare sau pentru o decizie a instantei.

Al Pacino and Noor Alfallah 'still together' despite separation claims - NZ  Herald

Dianna Rotaru - detalii despre cea mai importanta si frumoasa perioada din viata ei: „Am plans amandoi, ne-am strans de mana pentru ca a fost...” - VIDEO

In acest moment, batalia legala pentru custodia lui Roman se afla in desfasurare, iar viitorul acestui caz ramane incert, in asteptarea deciziei instantei.

Al Pacino, 83, Welcomes Baby Boy With His 29-Year-Old Girlfriend Noor  Alfallah, Reveals The Child's Name

Ramane de vazut ce se va mai anunta cu privire la acest caz pe viitor. Momentan, cei doi nu au oferit detalii cu privire la motivul separarii

Articole din aceeasi categorie