05.06.2023
Al Pacino a cerut test de paternitate pentru primul copil cu iubita lui de 29 de ani

Al Pacino a socat pe toata lumea dupa ce a anuntat ca iubita lui de 29 de ani este insarcinata, iar copilul e al lui. Surse din anturajul actorului de 83 de ani sustin ca starul din „Parfum de femeie” a cerut un test de paternitate, fiindca avea dubii ca mai poate face copii la varsta lui.

Iubita lui Al Pacino, Noor Alfallah, este gravida in luna a opta, veste care a socat opinia publica si lumea filmului de peste Ocean. Anuntul l-a surprins pana si pe actor, care, conform TMZ, ar fi cerut un test de paternitate.

Starul din Parfum de femeie nu a crezut ca mai poate lasa vreo femeie gravida la varsta lui, asa ca a pus la indoiala cele sustinute de partenera tinerica.

Actorul n-ar fi aflat de sarcina decat in urma cu doua luni, cand credea ca relatia dintre el si Noor Alfallah este ca si terminata.

Al Pacino s-ar fi linistit ulterior, declarandu-se fericit ca va avea inca un copil, al patrulea, la venerabila varsta de 83 de ani.

Noor Alfallah, care in trecut a avut relatii cu Mick Jagger (79 de ani) si cu miliardarul Nicolas Berggruen (61 de ani), a fost acuzata ca „vaneaza” barbati celebri pentru avere.

Munceste chiar si in concediu! Vezi ce a povestit soprana Ana Cernicova: „Vara aceasta vom pleca cu teatrul in turneu” - VIDEO

Insa, surse din anturajul cuplului sustin ca Al Pacino isi dorea de mai multi ani un copil mic, iar acum este cat de poate de fericit.

Al Pacino mai are trei copii. Cel mai mare, fiica Julie Marie (34 de ani), este rodul relatiei cu profesoara de actorie Jan Tarrant. Al Pacino mai are un baiat si o fata, gemeni, cu actrita Beverly D’Angelo, cu care a avut o relatie in perioada 1997 – 2003.

Anisoara Moraru - piesa si videoclip care iti provoaca fiori: „Nu ma gandeam ca o sa primesc asa emotii, am plans” - VIDEO

Al Pacino nu este singurul star la varsta pensionarii care a anuntat ca va avea un nou copil. Inaintea lui, Robert de Niro a anuntat nasterea celui de-al 7-lea copil al sau, cu iubita lui de 55 de ani.

Articole din aceeasi categorie