21.11.2022
Nunta la Casa Alba! Cine s-a casatorit cu o zi inainte ca presedintele sa implineasca 80 de ani

Sambata, pe 19 noiembrie, a avut loc un eveniment special la Casa Alba, la care a luat parte insusi presedintele american. Cine s-a casatorit?

Cei care au spus „Da!” au fost Naomi Biden, nepoata primului om in statul american, si Peter Neal, iar ceremonia a avut loc in exterior. A fost prima nunta a unui membru din familia presedintelui american de la Clinton incoace.

Cea mai mare nepoata a lui Joe Biden si mirele au purtat amandoi Ralph Lauren cu aceasta ocazie deosebita. Mireasa a aratat superb in rochia ei dantelata, cu maneci lungi, in ziua cea mare, iar Neal a avut un costum cu trei piese bleumarin de la acelasi brand.

„A fost o reala bucurie sa o privim pe Naomi crescand, sa o descoperim si sa observam cum si-a facut viata incredibil de frumoasa”, au declarat politicianul si Prima Doamna, Jill Biden, intr-un comunicat publicat de The New York Times.

„Acum suntem extrem de mandri ca l-a ales pe Peter ca sot si suntem onorati sa-l includem in familia noastra. Le dorim zile fericite si o iubire care sa creasca pe masura ce trec anii”, sta scris in comunicatul perechii prezindentiale.

Naomi (28) si Neal (25) lucreaza amandoi ca avocati in Washington si locuiesc la etajul al treilea in Casa Alba, sustine NYT. Ceremonia nuptiala a avut loc cu numai o zi inainte ca presedintele american sa implineasca 80 de ani.

E chimie nebuna intre ei! Andreea Bostanica si Antonio Pican au lansat o melodie noua, alaturi de un videoclip oficial. Vezi cat de pasionati sunt tinerii interpreti - VIDEO

Ceremonia orhanizata cu mare fast in exterior a fost urmata de un pranz cu familia si prietenii, iar petrecerea a continuat seara in resedinta exclusivista.

Cei doi soti si-au anuntat logodna in septembrie 2021, iar mirele a lucrat ca intern pentru Hillary Clinton si fostul presedinte american Barack Obama.

Articole din aceeasi categorie