15.03.2023
Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca! Invata cum sa ai curajul de a visa indraznet de la Larisa Cepoi, coach: „Daca nu avem un prag al dezvoltarii personale, ne oprim la gandurile negative si le atragem” - VIDEO

Visele devin realitate. Cat de des ati auzit aceasta fraza? Despre curajul de a visa indraznet, de a-ti pune scopuri si de a le realiza, a mers sa afle reporterul Madalina Sorocovschi, in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Se intampla sa auzi fraza: „Vezi, ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti”. Cum poti iesi din zona de confort si sa-ti permiti sa visezi mai mult, afla de la Larisa Cepoi, coach.

„Initial trebuie sa identificam ce inseamna frica pentru noi, trebuie sa ne imprietenim cu ea pentru ca face parte din setul nostru de valori care este inevitabil sa il ignoram. Atunci cand constient aduci o schimbare prin intentii pozitive, frica este transformata in curaj. Atunci nu mai afirmi „Imi este frica de”, dar convertesti cumva intr-o afirmatie pozitiva si zici: „Cat curaj mi-ar aduce? Hai sa vad ce e acolo”.”, sustine Larisa Cepoi.

Noi detalii despre scandalul de pe Instagram cu Vlada Botan! Vezi ce a publicat interpreta: „Am inteles-o si eu pe ea - si ea pe mine...”

Intrebata cat de des observa in oameni lipsa de curaj, Larisa a raspuns: „Cred ca este a doua, dupa lipsa increderei in sine. Foarte des este rostit: „Mi-e frica de...” Unui om s-ar putea sa i se infiltreze acea frica pe care macar constient nici nu o poarta cu el. Atunci cand zici: „Nu stiu” nici nu iti dai voie sa ajungi sa descoperi ce este dupa cortina.”

De asemenea, Cepoi a povestit ce anume ne face sa nu avem incredere in noi. „Evenimentele ne marcheaza foarte mult, oamenii cu care interactionam, procesul nostru de crestere, scoala, universitatea, societatea in care ne-am dezvoltat. Acum este important sa intelegi cat de mult tu vrei sa aspiri la unele lucruri sau porti o dorinta a cuiva. Atunci cand aduci claritate in procesul asta, este foarte serios sa apelezi la un om cu care ai incredere de a lucra si de a stabili un raport.”, a mentionat coach-ul.

Trupa Akord - despre femei! Vezi cand se insoara cei mai ravniti burlaci din Republica Moldova: „Toata lumea asteapta, nunta, casatorie, copil. Asta se va intampla in momentul cand...”

La intrebarea: „E adevarat ca gandurile se materializeaza?”, Larisa Cepoi a raspuns: „Absolut. Zilnic peste 70 de mii de ganduri ne trec prin minte si culmea e ca o parte din ele sunt negative. Daca nu avem un prag al dezvoltarii personale, ne oprim la gandurile negative si le atragem.”

Articole din aceeasi categorie