21.09.2022
Agata Mutsenietse a vorbit pentru prima data despre nunta fostului sau sot, Pavel Priluchnii: „Stiam de relatia lor, dar nu m-am asteptat ca...”

In august, actorul rus s-a casatorit pentru a doua oara si este mai fericit ca niciodata.

La sfarsitul lunii august, Pavel Priluchnii s-a casatorit cu iubita sa Zepyur Brutyan. Relatia celor doi s-a dezvoltat foarte rapid. Potrivit actorului, acesta era gata sa o ceara in casatorie de la prima intalnire.

In tot acest timp, internautii au asteptat reactia fostei sotii a actorului, Agata Mutsenietse. Zilele trecute, actrita a decis sa vorbeasca despre acest subiect intr-un interviu cu pentru prezentatoarea si actrita Iulia Menshova.

„Sunt prinsa intr-o capcana, deoarece, orice s-ar intampla, informatiile ajung mereu la mine. Fie ma suna prietenii, fie abonatii imi spun. Din anumite motive, oamenii cred ca ar trebui sa stiu totul.”, a spus Agata

Povestea hainelor purtate de Regina Elisabeta a II-a. Ce se intampla cu tinutele suveranei

De asemenea aceasta a adaugat: „Poate ca aceasta este dezavantajul si asa va fi intotdeauna. Suntem legati pe viata. Suntem parinti. Deci pentru mine nu a fost o surpriza, stiam de relatia lor, dar nu m-am asteptat ca se vor casatori.”

Totodata, Agata le-a urat tinerilor casatoriti fericire si dragoste. „Sa le dorim tinerilor casatoriti fericire, armonie, iubire sincera, loialitate unul fata de celalalt, intelegere. Sper ca aceasta familie va fi cu adevarat fericita”.

Adam Sandler a suferit o interventie chirurgicala! Actorul se misca cu ajutorul unui baston - FOTO

Actrita a fost casatorita cu Pavel Priluchny. In ciuda divortului scandalos, caci Mutsenietse l-a acuzat anerior pe fostul sot de violenta domestica, acum intre ei s-au stabilit relatii pasnice. Cei doi tin legatura de dragul copiilor lor comuni: Timothy si Mia.

Articole din aceeasi categorie