21.09.2022
Adam Sandler a suferit o interventie chirurgicala! Actorul se misca cu ajutorul unui baston - FOTO

La inceputul lunii septembrie, fanii lui Adam Sandler au tras un semnal de alarma. Paparazzi l-au surprins pe actor mergand cu ajutorul unui baston. La inceput, jurnalistii nu au putut afla ce s-a intamplat cu Sandler, dar recent s-a aflat ca acesta a suferit o interventie chirurgicala la sold.

Acum o zi renumitul actor a fost vazut plimbandu-se cu sotia si copiii sai. Din imagini se poate observa faptul ca Adam este deja pe cale de vindecare.  

Familia regala a distribuit o fotografie nepublicata anterior a Reginei Elisabeta a II-a - FOTO

Ultimul film al lui Adam Sandler a fost „Breaking Through the NBA”, unde a jucat alaturi de Queen Latifae, Ben Foster, Robert Duvall si altii.

Adam Sandler este un actor, comediant, muzician, scenarist si producator de film american. Este fondatorul Happy Madison Productions, o companie producatoare de filme care a facut si seria de televiziune Rules of Engagement.

A inceput o noua fila in viata lui Patrick Hanganu! Chiar daca sunt deja o familie, interpretul a recunoscut ca el si iubita lui nu se vad in calitate de miri: „Eu abordez totul altfel” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie