04.10.2022
Afla de ce Emily Ratajkowski si Brad Pitt nu pot fi impreuna

In timp ce toata lumea discuta despre faptul ca Brad Pitt si Emily Ratajkowski sunt intr-o relatie si publicau citatele surselor apropiate vedetelor, jurnalistii au gasit dovezi reale care demonstreaza ca relatia lor este doar un zvon. Cel putin, este putin probabil ca celebritatile sa aiba relatii romantice.

Probabil ca ati auzit de noul film despre viata lui Marilyn Monroe „Blonde”, in care Ana de Armas este in rolul principal. Asadar, Pitt este unul dintre principalii producatori al acestui proiect. Din acelasi motiv, el a zburat la Festivalul de Film de la Venetia, unde a aparut alaturi de Ana. 

Si acum, Emily Ratajkowski a decis sa critice public filmul respectiv. Modelul a afirmat ca „Blonde” „fetisizeaza suferinta feminina”. Adevara ca, Emily a facut astfel de concluzii bazandu-se doar pe discutiile de pe web despre acest film. Insasi ea inca nu a vizionat acest film. 

Nastya Ivleeva a recunoscut in ce relatie este in prezent cu fostul sau sot, Alij - FOTO

Emily a decis sa compare filmul despre Monroe si interesul sporit pentru moartea si suferinta renumitei actrite cu suferinta altor femei celebre: „Uitati-va la Amy Winehouse, la Brintey Spears, la cat de obsedati suntem cu totii de moartea Dianei”. 

Irina Shayk a defilat pentru prima data in cadrul prezentarii renumitului brand „Chanel” - FOTO

Mai pe scurt, Emily Ratajkowski are din start o atitudine negativa fata de „Blonde”. Acum ganditi-va logic, ar spune ea acest lucru daca Brad Pitt, care a produs acest film, ar fi potentialul sau iubit? Noi, cel putin, ne indoim. 

Articole din aceeasi categorie