04.10.2022
Nastya Ivleeva a recunoscut in ce relatie este in prezent cu fostul sau sot, Alij - FOTO

In ultimul timp, Nastya Ivleeva si Alij au petrecut mult timp impreuna, ceea ce i-a facut pe fanii lor sa creada ca cei doi s-au reunit. „Suntem mereu unul langa celalalt”, a spus Nastya despre fostul sau sot. Insa, recent, bloggerita totusi a dezvaluit in ce relatii sunt ea si rapperul in prezent. 

Pe retelele sociale, Nastya Ivleeva a publicat un story in care a mentionat ca in prezent ea si fostul sau sot sunt doar prieteni.

Cand a fost intrebata de catre un urmaritor: „Esti din nou impreuna cu Alij?”, Anastasia a raspuns scurt: „Prietenim”, si a adaugat un emoji care zambeste dragut. 

Fanii Ekaterinei Varnava - ingrijorati dupa ce artista a publicat o noua fotografie pe retelele sociale: „A incetat sa mai semene cu ea insasi” - FOTO

Nastya Ivleeva este o rezentatoare TV din Rusia in varsta de 31 de ani. Aceasta a fost casatorita timp de 2 ani cu interpretul Alij. Vara trecuta a devenit cunoscut ca Nastya si Alij au divortat. Cuplul si-a anuntat oficial despartirea intr-un interviu pentru revista Tatler. Iar intr-un interviu cu Ksenia Sobchak, bloggerita a dezvaluit motivul divortului. „Eu sunt rapida de fire, ca o locomotiva. Sunt mereu nelinistita... Iar Liosha este lent. Creativitatea lui este construita altfel. Muzicienii au o dinamica diferita a vietii. S-a simtit mult acest contrast in relatia noastra. El are un ritm diferit”. 

Articole din aceeasi categorie