04.10.2022
Irina Shayk a defilat pentru prima data in cadrul prezentarii renumitului brand „Chanel” - FOTO

Fiind una dintre cele mai solicitate modele, Irina Shayk apare cu regularitate pe copertele revistelor renumite si, de asemenea, participa in cadrul campaniilor publicitare pentru marci celebre. In cadrul Saptamanii Modei, Irina a participat la prezentarile Versace, Burberry si Vivienne Westwood. Iar recent, ea si-a facut debutul la show-ul organizat de marca Chanel. 

Aparitia Irinei a fost una cu adevarat spectaculoasa. Modelul a aparut in fata publicului intr-o rochie midi din siforn, cu imprimeu floral si volane. 

Tatiana Koberidze a recunoscut ca nu isi va sarbatori ziua de nastere! Afla ce a determinat-o pe bloggerita sa ia aceasta decizie: „Ar fi trebuit sa organizez o petrecere de zile mari, cu multa galagie” - FOTO

Tinuta vedetei a fost completata cu o pereche de dresuri de plasa, o curea din piele neagra si o pereche de pantofi cu toc. Iar bijuteriile pe care le-a purtat merita o atentie deosebita: un choker auriu, cercei mari cu loggo-ul brandului si o bratara minimalista. 

Kim Kardashian a fost amendata cu un milion de dolari. Afla ce s-a intamplat cu vedeta

Irina Shayk este un fotomodel din Rusia, cunoscuta pentru aparitiile sale in Sports Illustrated Swimsuit Issue intre anii 2007 si 2014, iar in 2011 a aparut pe coperta. Din mai 2010 pana in ianuarie 2015 a fost intr-o relatie cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

Elizabeth Olsen povesteste cel mai dificil moment din viata sa. Actrita s-a luptat cu atacurile de panica in timp ce locuia in New York: „M-am asezat langa perete si am crezut ca o sa mor”

Articole din aceeasi categorie