13.04.2022
Dragostea invinge totul! Nina Cretu si Renato Usatii au inchis „gurile rele” ale carcotasilor si se pare ca continua sa formeze un cuplu. Cum i-a dat de gol Emilian Cretu: „Asa-i cu dragostea la distanta....” - VIDEO

Doar cateva zile in urma, vestea ca Nina Cretu si Renato Usatii si-ar fi spus adio a provocat o multime de reactii. Lucrurile insa par ca sunt un pic diferite, iar internautii s-au grabit sa-si faca concluzii. 

Emilian Cretu, fratele Ninei a postat ieri intr-un instastory momentul in care o surprinde pe Nina comunicand online cu Renato. 

Acesta a profitat de situatie si a zis amuzat: „Asa-i cu dragostea la distanta, unu la Bucuresti, alta la Negureni.”, iar pe fundal a scris „Aaaa, da, ei sunt despartiti.”, a spus Emilian sarcastic. 

Deocamdata niciunul dintre cei doi nu a venit cu vreo reactie, cert este ca pozele lor ca cuplu au disparut atat de pe retelele de socializare ale Ninei, cat si de pe ale lui Renato, iar in lista persoanelor pe care Renato le urmareste, Nina nu se regaseste.

La moment nu se stie daca cei doi o fac intentionat pentru a trezi curiozitatea fanilor sau intre ei chiar a intervenit ceva.

Capsuni, croissante, vin spumant si multe femei frumoase! Afla cum a avut loc o seara de discutii sufletesti alaturi de Diana Ballerini: „Sunt de parere ca trebuie sa traim momentul aici si acum...” - VIDEO

Anterior, separarea celor doi a provocat un sir de reactii pe retelele de socializare. Internautii au scris: „„Te asteptai sa vina primavara, sa infloreasca florile si copacii, sa ciripeasca pasarelele, iar soarele sa ne alinte cu razele-i calde, da' cand colo Renato s-o despartit de Ninuta. Frig si tristete. Si o liniste asurzitoare in jur”.” ,iar lista comentariilor si parerilor poate continua. 

Inceputul anului 2022 a uimit tot internetul atunci cand Nina Cretu si Renato Usatii si-au oficializat relatia prin publicarea mai multor poze impreuna. De unii admirati si de altii criticati, cei doi sunt unul dintre cele mai prezente si active cupluri din mediul online, atat impreuna, cat si separat.

Ce a mancat Boris Johnson in timpul vizitei-surpriza de la Kiev

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie