03.03.2024
Afacerea care a umplut-o de bani pe „cea mai frumoasa femeie din lume”! Se iubeste cu un roman celebru - FOTO/VIDEO

De-a lungul timpului, fotbalistii au fost recunoscuti pentru faptul ca isi aleg cu mare grija femeile din viata lor si ca, de fiecare data, iubitele lor sunt de o frumusete rapitoare.

Din aceeasi categorie face parte si Gabi Enache, fost fotbalist la FCSB, Astra Giurgiu, Partizan Belgrad sau Rubin Kazan. Ajuns la aproape 34 de ani, varsta pe care o va implini in vara, sportivul nu s-a retras din activitate, insa nici n-a mai semnat vreun contract important de aproximativ un an.

Chiar daca nu mai joaca fotbal la cel mai inalt nivel, numele lui Gabi Enache apare in continuare in presa, mai ales in cea tabloida, datorita partenerei lui de viata, Lena, despre care chiar el a afirmat ca este cea mai frumoasa femeie din lume.

„Stiu ca Gabi a zis public ca sunt cea mai frumoasa femeie din lume. El imi tot spune ca sunt cea mai frumoasa. Dar nu e chiar asa. Asa ma vede el si e important pentru mine asta. Dar sunt multe femei frumoase, mai ales aici, in Romania”, spunea in trecut Lena Enache.

Numele femeii considerata cea mai frumoasa din lume apare acum in tabloide datorita jobului pe care ea il are. Din cate se pare, Lena nu a vrut sa fie doar partenera lui Gabi Enache, ci si-a facut singura un nume.

Cristina Ich, moldoveanca care a cucerit intreaga Romanie. Cat castiga lunar

Lena Enache are propria ei afacere: face cozonaci si alte dulciuri

„Ma pricep la de toate in bucatarie, dar mi-a placut mai mult partea aceasta de cofetarie si patiserie, pentru ca pot sa-mi las amprenta personala in preparatele pe care le fac. Cred ca am reusit asta in cozonacul meu care a devenit faimos”, afirma in trecut partenera lui Gabi Enache.

Fata nevazuta a lui Jennifer Lopez. Diva, filmata cu ochii in lacrimi, necoafata si fara machiaj - FOTO

Articole din aceeasi categorie