03.03.2024
Fata nevazuta a lui Jennifer Lopez. Diva, filmata cu ochii in lacrimi, necoafata si fara machiaj - FOTO

Jennifer Lopez si-a aratat si latura „umana” in cel mai recent documetar. Diva latino, care este o perfectionista si mereu arata impecabil, i-a uimit pe fani cu sinceritatea ei in „The Greatest Love Story Never Told”, noul ei documentar.

J Lo si-a aratat vulnerabilitatea in fata camerelor de filmat, atunci cand a vorbit despre actualul sot, dar si despre relatiile ei din trecut. Necoafata si machiata minimalist sau chiar deloc, artista si-a pus sufletul pe tava in cel mai nou proiect.

„Au fost oameni in viata mea care mi-au spus Te iubesc, dar apoi nu au facut lucrurile pe care le implica aceste cuvinte. Inseamna ca ai ajuns la capatul puterilor atunci cand alegi sa pleci din relatie si sa spui: „Gata, nu mai pot!””, a marturisit J Lo in noul documentar, fara insa sa specifice care dintre fostii ei parteneri a avut un comportament abuziv.

Linda Evangelista, la Saptamana Modei de la Paris, la trei ani de cand dezvaluia ca a fost „desfigurata” de o procedura estetica - FOTO

Horoscop 3 martie 2024. Nativii care isi regasesc pofta de viata. Noi inceputuri in cariera si dragoste

Vedeta a povestit ca si-a dat seama in ce situatie delicata se afla in momentul in care terapeutul a intrebat-o ce ar face daca fiica ei ar fi intr-o relatie abuziva. „Era atat de clar. Ei i-as spune sa renunte la relatie si sa nu se uite in urma, dar pentru mine sa fac asta era atat de complicat”.

„Nu e deloc placut sa fii manevrata asa de un barbat. Nu am fost intr-o relatie in care sa fiu batuta, slava Domnului, dar cu siguranta am fost manipulata, pe langa alte lucruri neplacute. Dure. Lipsite de respect!”, a mai spus J Lo.

Articole din aceeasi categorie